Omdirigera användare från 404 sidor i WordPress

Omdirigera användare från en 404-sida i WordPress:(Omdirigera användare från 404-sidan i WordPress:) Tja, jag är säker på att du har stött på det 404 sidfel på din WordPress-webbplats(404-sidors fel på din WordPress-webbplats) och vill omdirigera användare från en 404-sida till WordPress till din hemsida eller någon annan sida. Då kommer denna guide definitivt att hjälpa dig.

Jag vet hur tråkigt det är att hantera 404-omdirigeringar. Därför, för att hjälpa dig att hantera det här problemet, har vi den här bra guiden som kommer att försöka lösa alla dina problem relaterade till 404-sidafel.

Hur man omdirigerar användare från en 404-sida i WordPress:

Det kan finnas två sätt du kan omdirigera användare från en 404-sida till WordPress låt oss titta på dem båda.

METOD 1: SKAPA MANUELL(SKAPA A MANUELLT) 404- SIDA

Med den här metoden kan du skapa din 404-omdirigeringssida manuellt och närhelst användaren stöter på en 404-sida kommer de att omdirigeras till hemsida(Hemsida) för din blogg/webbplats. Så det är i princip en win-win-situation för alla.

Låt oss se hur man skapar en 404-omdirigeringssida:

1. Logga in på ditt administratörskonto WordPress från din webbadress. Exempel: www.abc.com/wp-admin/ ska vara standardformatet.

2. Gå nu från utseendet till redaktören.

3. Detta öppnar din temaredigerare där du måste skapa en 404-omdirigeringssidafil.

4. Nu är det möjligt att det redan finns en fil som heter 404.php, i så fall behöver du inte skapa en ny.

5. Men om du inte har filen måste du skapa den, för vilket du måste logga in på din cPanel gå sedan till chefen filer(File) och hitta mappen public_html.

6. Gå nu till wp-content sedan teman, bläddra nu i din nuvarande temamapp och skapa en ny fil som heter 404.php och gå vidare till nästa steg.

7. Nu när du är i editorn eller har skapat en ny fil, lägg bara in följande kod i din fil och se till att filen inte innehåller något annat än den här koden:

<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: ".get_bloginfo('url'));
exit();
?>

METOD 2: INSTALLERA(INSTALLERA) PLUG 404 DIRIGERA OM(OMdirigera PLUGIN)

Detta är det enklaste sättet att omdirigera användare från en 404-sida till WordPress var som helst på din blogg/webbplats. Det finns många plugins för att hjälpa dig med detta, men jag kommer bara att lista de bästa:

1. Omdirigering

Denna plugin kan göra vad som helst relaterat till omdirigering. Det är enkelt men kraftfullt och helt gratis, med över 600 000 aktiva(Aktiva) inställningar. Detta är en av de bästa plugins idag.

Denna plugin är mycket användbar om du migrerar från ditt värdkonto eller byter katalog WordPress.

Funktioner inkluderar:

 • Lägg automatiskt till 301-omdirigering vid ändring Publikationswebbadresser(URL)
 • Lägg manuellt till 301, 302 och 307 omdirigeringar för WordPress-inlägg(WordPress) eller någon annan .
 • Fullt stöd för reguljära uttryck
 • Apache .htaccess krävs inte – fungerar helt internt WordPress
 • dirigera om(Omdirigera) åtkomst till index.php, index.html och index.htm
 • Omdirigeringsstatistik som visar hur många gånger omdirigeringen hände, när den senast hände, vem som försökte göra den och var de hittade din URL.
 • Helt lokaliserad

Och vad mer, detta plugin är tillgängligt på de flesta språk, så nu förstår du varför det kallas en av de bästa plugins. Gå hit för att ladda ner plugin, eller så kan du också installera den från WordPress .

2. Alla 404 Omdirigera till hemsidan

Om du är missnöjd med ovanstående omdirigeringsplugin eftersom ovanstående plugin har en negativ inverkan på din databas, oroa dig inte, detta plugin omdirigeringar(Omdirigering) 404 bara för dig. Det är väldigt grundläggande och har inte avancerade funktioner som det ovannämnda pluginet, men det gör jobbet perfekt.

Med över 90 000 aktiva installationer är detta den näst bästa plugin efter omdirigering. Detta plugin låter dig omdirigera en 404-sida till din hemsida eller någon annan anpassningssida.

Det är allt du kommer att få reda på hur(Hur) omdirigera användare från en 404-sida till WordPress . Om du har några frågor om det här inlägget, ställ dem gärna i kommentarerna.

Du kan också dela det här inlägget på ditt sociala nätverk för att hjälpa din familj och vänner att hantera omdirigeringsproblem.

Omdirigera användare från 404-sidan i WordPress: Tja, jag är säker på att du står inför en och vill omdirigera användare från 404-sidan i WordPress till din hemsida eller någon anpassad sida. Då kommer den här guiden definitivt att hjälpa dig.

 Omdirigera användare från 404-sidan i WordPress

Jag vet hur tröttsamt det kan vara att hantera 404-omdirigeringar. Så för att hjälpa dig att hantera det här problemet har vi den här trevliga guiden som kommer att försöka lösa alla dina problem relaterade till 404-sidors fel.

Hur man omdirigerar användare från 404-sidan i WordPress:

Det kan finnas två sätt genom vilka du kan omdirigera användare från 404-sidan i WordPress, låt oss se båda.

METOD 1: SKAPA EN 404-SIDA MANUELL

Med den här metoden kan du skapa din 404-omdirigeringssida manuellt och närhelst en användare stöter på 404-sidan kommer de att omdirigeras till hemsidan för din blogg/webbplats. Så det är i princip en win-win-situation för alla.

Låt oss se hur man skapar en 404-omdirigeringssida:

1. Logga in på ditt WordPress-administratörskonto från din webbadress till exempel: www.abc.com/wp-admin/ bör vara standardformatet.

2. Gå nu från Utseende till Editor.

3. Detta öppnar din temaredigerare där du kan skapa sidfilen för 404-omdirigering.

4. Nu är det möjligt att det redan finns en fil med namnet 404.php, i vilket fall du inte behöver skapa en ny.

5.Men om du inte har filen kan du skapa en som du måste logga in på din Cpanel för, gå sedan till filhanteraren och leta reda på din public_html-mapp.

6. Gå nu därifrån till wp-content sedan teman, bläddra nu i din nuvarande temamapp och skapa en ny fil med namnet 404.php och gå till nästa steg.

7.När du nu är inne i redigeraren eller har skapat en ny fil, lägg bara koden nedan i din fil och se till att filen inte innehåller något annat än denna kod:

<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: ".get_bloginfo('url'));
exit();
?>

METOD 2: INSTALLERA EN 404 REDIRECT PLUGIN

Detta är det enklaste sättet du kan omdirigera användare från en 404-sida i WordPress till var du vill på din blogg/webbplats. Det finns gott om pluginspresenter för att hjälpa dig med detta men jag ska bara prata om de bästa:

1.Omdirigering

Denna plugin kan göra allt som är relaterat till omdirigering. Dess enkla men kraftfulla och även helt gratis med en jättestor 600 000+ aktiva installationer är en av de bästa plugins som finns hittills.

Denna plugin är mycket användbar om du migrerar från ditt värdkonto eller om du byter WordPress-kataloger.

Funktioner inkluderar:

 • Lägg automatiskt till en 301-omdirigering när ett inläggs URL ändras
 • Lägg manuellt till 301, 302 och 307 omdirigeringar för ett WordPress-inlägg eller för någon annan fil
 • Fullständigt stöd för reguljära uttryck
 • Apache .htaccess krävs inte – fungerar helt i WordPress
 • Omdirigera åtkomst till index.php, index.html och index.htm
 • Omdirigeringsstatistik visar hur många gånger en omdirigering har inträffat, när den senast hände, vem som försökte göra det och var de hittade din webbadress
 • Helt lokaliserad

Och vad mer detta plugin är tillgängligt på de flesta språk, så nu kan du varför det kallas en av de bästa plugins. Gå hit för att ladda ner plugin eller så kan du också installera den från WordPress.

2.All 404 Omdirigera till hemsidan

Om du inte är nöjd med ovanstående omdirigeringsplugin eftersom ovanstående plugin tar ut sin rätt på din databas, oroa dig inte, detta 404 Redirect-plugin är speciellt för dig. Det är väldigt enkelt och har inte en avancerad funktion som ovanstående plugin men den gör sitt jobb.

Med en aktiv installation på 90 000+ är det den näst bästa plugin efter omdirigering. Detta plugin låter dig omdirigera din 404-sida till startsidan eller någon annan anpassad sida.

Det är allt du kommer att lära dig om hur man omdirigerar användare från sidan 404 i WordPress. Om du fortfarande har en fråga angående detta inlägg, ställ dem gärna i kommentarerna.

Du kan också dela det här inlägget på ditt sociala nätverk för att hjälpa din familj och vänner som kämpar med omdirigeringsproblem.