Omdesignad, med en mini-LED-skärm, skulle MacBook Pro 14 och 16 komma till september

MacBook Pro

Vi kommer fortfarande att behöva vänta (lite) för att se Apple avslöja sin MacBook Pro 14 och 16 tum. Om några av nyheterna angående dessa enheter redan är kända, kommer Cupertino-företaget inte att formalisera deras release före september 2021.

Därmed skulle de nya bärbara datorerna från Apple kunna presenteras samtidigt som iPhone 13. Detta kan potentiellt boosta andra halvan av Apples 2021-år, medan leveranser av nästa MacBook Pro inte skulle vara möjliga före oktober månad.

Läs också:
Apple: “minst” en MacBook Pro Silicon skulle komma i början av augusti, om bristen på chips tillåter det

Nästa MacBook Pro har väntat länge

WWDC 2021-årgången var efterlängtad av vanliga Apple-konsumenter, som hoppades få se en ny MacBook Pro presenteras. Tyvärr kommer det att ta några månader till innan de nya versionerna av Apples berömda bärbara dator presenteras och bjuds ut till försäljning. Efter ett första meddelande från a läckt i mitten av juni förra året, som tillkännagav lanseringen av en MacBook Pro i slutet av augusti 2021, verkar en extra månads väntan (åtminstone) nödvändig.

Informationen kommer från DigiTimes, som antar att Cupertino-företaget kommer att avslöja nästa 14- och 16-tumsversioner av sin MacBook Pro samtidigt som iPhone 13! Tillräckligt för att motivera de mest otåliga att tillbringa sommaren lugnt. Men förresten, vad vet vi för tiden för nästa MacBook Pro? När det gäller det yttre utseendet bör Apple grundligt omarbeta designen av sina bärbara datorer för att ge dem ett nytt liv, utan att påverka identiteten på det som gjorde en av styrkorna med dess enhet, nämligen dess ytbehandling.

Dessa produkter kommer också att vara utrustade med Apple-signerade M1-processorer. Likaså kommer batteritiden att förbättras. Slutligen, och detta är en neuralgisk punkt, bör de nya MacBook Pros monteras med mini-LED-skärmar. Redan använda på Pro Display XDR-skärmen och för Apples 12,9-tums iPad Pro M1 är dessa paneler föremål för en brist, vilket faktiskt försenar lanseringen av MacBook Pros de kommer att utrusta.

Läs också:
Flexgate: en amerikansk domare anklagar Apple för att ha sålt defekta MacBook Pros

Utgång försenad på grund av flera brister

Apple har hanterat försörjningsbrister ett tag nu som verkar starka nog att skjuta tillbaka lanseringen av 14-tums och 16-tums MacBook Pros. Det fanns två huvudsakliga, den första angående processorerna och den andra, de berömda mini-LED-skärmarna.

TSMC-fabriker som kämpar för att hålla jämna steg med efterfrågan på halvledare skulle Apple redan ha börjat leta efter ytterligare leverantörer, en operation som tar tid. Kommer Cupertino-företaget att kunna släppa sina nya MacBook Pros i september? Apples nya datorer bör, som en sista utväg, marknadsföras senast i slutet av 2021.

Källor: WCCFTech, DigiTimes

Relaterade Artiklar

Back to top button