Om några dagar kommer smartphones på BlackBerry OS att sluta fungera

Björnbär

Om du fortfarande använder ett äldre BlackBerry-system kanske början av 2022 inte är något för dig.

Varumärket kommer verkligen att avsluta många BlackBerry-tjänster från de första dagarna av januari.

Blackberry, det är verkligen över…

Det fanns en tid, på 2000-talet, när du omedelbart blev en riktig affärsman eller affärskvinna av att dra en Blackberry ur fickan. Sedan några år tillbaka har varumärket helt klart tappat sin lyster, och början av år 2022 kommer till och med på sitt sätt att markera slutet på Blackberry-historien.

Från och med den 4 januari 2022 kommer varumärket inte längre att stödja tjänster associerade med Blackberry OS upp till version 7.1, för att inte tala om BlackBerry 10 och operativsystemet dedikerat till PlayBook-surfplattor. Detta påverkar många tjänster, inklusive datahantering, telefonsamtal och SMS.

Naturligtvis kommer detta avbrott av tjänster också att påverka BlackBerry-applikationer, såsom Messenger, Link, World… Tillverkaren uppmanar givetvis berörda användare att migrera till en ny smartphone från varumärket. Det säger sig självt att BlackBerry-smarttelefoner som drivs av Android inte påverkas.

Idag fokuserar BlackBerry på att tillhandahålla intelligent säkerhetsprogramvara och -tjänster till företag och myndigheter runt om i världen “förklarar varumärket. Kom ihåg att Blackberry i september 2016 tillkännagav att telefontillverkningen upphörde för att fokusera på serviceaktiviteter för företag och regeringar.

Vilka är de bästa Android-smarttelefonerna? Jämförelse 2022

Att välja bland de bästa Android-smarttelefonerna är inte en lätt uppgift. Om ingen är perfekt, drar sig varje modell som presenteras här ur spelet, genom sina funktioner, sin design, sin autonomi eller sitt förhållande mellan kvalitet och pris. Så de är alla utmärkta, på sitt sätt. Här är vårt urval av de bästa Android-mobilerna för tillfället, klassificerade efter prisklass.
Läs mer

Källa: Björnbär

Relaterade Artiklar

Back to top button