Om du letar efter en RTX 3080 till bästa pris så är det här det händer

Om du letar efter det som för närvarande är bäst för spel i 4K, bör detta erbjudande från Rue du Commerce intressera dig.

RTX 3080 Gigabyte Gaming OC © Gigabyte / NVIDIA

Den populära RTX 3080, Gigabyte Gaming OC 12G-versionen, visas verkligen till sitt mest överkomliga pris hos återförsäljaren.

RTX 3080 Gigabyte Gaming OC 12G i korthet

  • Exceptionell prestanda för 4K-spel
  • Optimerad kylning
  • Stöder de senaste NVIDIA- och DirectX-teknikerna

Hitta detta kraftmonster tillverkat av Gigabyte för 879,90 € på Rue du Commerce.

Hitta RTX 3080 Gigabyte Gaming OC 12G för 879,90 €

Den populära RTX 3080 finns på Rue du Commerce

Det här erbjudandet på grafikkortet RTX 3080 Gigabyte Gaming OC 12G erbjuds alltså av Rue du Commerce, som ger gratis leverans i Metropolitan France till ett upphämtningsställe eller hem till dig för 1,99 € i porto inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i tre omgångar (med kostnader via Cofidis), dvs 300,05 € per månad, eller till och med att hyra den för 39 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Power gift med bra kylning av Gigabyte

Detta erbjudande från Rue du Commerce är därför intresserad av en NVIDIA RTX 3080, tillverkad av Gigabyte, en tillverkare som inte längre behöver en introduktion på området, kallad Gaming OC 12G, en välkänd tillverkare inom området.

Med andra generationens grafikkort har NVIDIA slagit hårt med Ampère-arkitekturen som lovar utmärkt prestanda. RTX 3080 är för närvarande ett av de bästa grafikkorten för att spela smidigt i 4K, RTX fullt ut, tack vare dess 12 GB GDDR6X-minne. Om det inte räcker kan det räkna med den mycket solida proprietära supersamplingstekniken som är DLSS för att ytterligare förbättra prestandan.

En annan fördel med detta Gigabyte-kort: optimerad kylning tack vare dess tre WINDFORCE 3X-fläktar. Metallbakplattan är också till för att ytterligare förbättra avledningen och förbättra kortets tillförlitlighet.

För att inte förstöra något, visar denna Gigabyte-produkt en särskilt elegant design med en touch av RGB, vilket gör att du kan imponera på galleriet om du har en glaspanel på din maskin. Slutligen är detta kort garanterat LHR, och bör därför avskräcka kryptominerare från att skaffa det.

RTX 3080 Gigabyte Gaming OC © Gigabyte / NVIDIA

Hitta RTX 3080 Gigabyte Gaming OC 12G för 879,90 €

För att lära dig ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av RTX 3080 Founder’s Edition.

Hitta det grafikkort du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fantastiska erbjudande från Rue du Commerce, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa grafikkorten 2022, för att se om denna iteration av RTX 3080 från Gigabyte verkligen är värd en omväg.

Relaterade Artiklar

Back to top button