Om du köper Xiaomi 11T 5G på rea är Mi Essential-skotern gratis!

Bra erbjudande för Rakuten-kunder som letar efter Xiaomi 11T. Det kinesiska varumärkets utmärkta smartphone är berättigad till den kommersiella plattformens Mega Peak-erbjudande.

1

Xiaomi 11T, toppen av sortimentet är fortfarande överkomligt

  • Mycket snygg AMOLED-skärm
  • En kraftfull smartphone
  • Ultrasnabb laddning

Se Xiaomi 11T-erbjudandet för 569 € på Rakuten

Mi Essential-skotern som erbjuds för köp av Xiaomi 11T

Hela dagen onsdag, den 6 oktober 2021, lanserar Rakuten sin Mega Peak-verksamhet, som ger sina ClubR-medlemmar möjlighet att dra nytta av en cashback-bonus.

Tack vare säljaren Boulanger kan Rakuten-kunder förvärva den nya Xiaomi 11T för priset av 569 euro. Med detta köp kommer medlemmar i ClubR-tjänsten att ha minsta summan av 85,35 euro som kan betalas ut under en framtida beställning på e-handelssidan. För information kan beloppet variera beroende på varje användares status. Som en påminnelse är de fyra statuserna: Platinum, Gold, Silver och Regular.

Slutligen, för alla beställningar av Xiaomi 11T som placerats före den 11 oktober, erbjuder den kinesiska tillverkaren en Mi Essential elektrisk skoter (se villkor).

Lillebror till Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T, som lanserades samtidigt som Pro-versionen i början av läsåret 2021, är en smartphone utrustad med en 6,6-tums AMOLED-skärm med en definition på 2400 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Kör Android mobiloperativsystem, telefonen har 8GB RAM, 128GB lagring, MediaTek Dimensity 1200-Ultra-processor och 5000 batteri mAh med snabbladdning.

Foto-/videodelen av smartphonen består av fyra kameror: en trippel bakre sensor på 108 + 8 + 5 MP och en främre sensor på 16 MP.

När det gäller anslutning och utrustning är Wi-Fi 6-standarden, Bluetooth 5.2, USB-C-porten, fingeravtryckssensorn och GPS:en särskilt med i spelet.

3

Se Xiaomi 11T-erbjudandet för 569 € på Rakuten

Jämförelse av de bästa Android-smarttelefonerna för tillfället

Xiaomi 11T är en av nykomlingarna i den stora familjen av smartphones som körs på Android-systemet.

För att lära dig mer om alternativen till Xiaomi 11T, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa Android-smarttelefonerna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button