Om du gillar att anpassa din mobil har Instagram förberett en överraskning som du kommer att älska

Instagram fortsätter att arbeta med nya funktioner för att förbättra appen, till exempel populära QR-koder. Vid detta tillfälle, den berömda fotografering sociala nätverk förberedde en överraskning som du kommer att älska, speciellt om du är någon som gillar att anpassa sin mobil.

Twitter-användaren @alex193a upptäckte nyligen att Instagram arbetade med att ta tillbaka sin klassiska ikon – som var en sorts polaroidkamera – utöver ett dussin ytterligare alternativ för ändra appikon. En funktion som skulle nå alla användare med nästa uppdatering av appen som ägs av Facebook, som samlats in i Engadget Android.

Instagram arbetar med en ny personaliseringsfunktion.

En funktion som skulle implementeras i det populära fotosociala nätverket med anledning av hans tioårsdag, som äger rum nästa tisdag den 6 oktober. Den här användaren delade en tweet på sitt personliga Twitter-konto där han visade en serie av fångar av skärm som avslöjar denna funktion. Det bör noteras att dessa bilder tillhör applikationen för Android-enheter, även om det förväntas att de kommer även på iOS tack vare iOS 14.

Instagram låter dig välja appikonen från flera alternativ

Som du kan se på bilderna som delas av Alessandro Paluzzi, detta välkända filter, jobbar Instagram på att komma fram till en funktion som kommer att tillåta användare att välja och ändra appikonen; och den 11 alternativ tillgängliga inkluderar klassisk ikon.

Du kan också se både den aktuella ikonen och ljusa och mörka versioner, bland andra. För att testa den här funktionen behöver du bara komma åt inställningarna för det berömda sociala fotonätverket, där ett exklusivt alternativ för denna uppgift kommer att inkluderas. En funktion som kan komma den 6 oktober, sammanfallande med 10-årsjubileum för verktygetäven om det för närvarande inte finns någon officiell information om det.

Relaterade Artiklar

Back to top button