Om du är en ivrig spelare, se ingen annan väg än den nya OnePlus 10R 5G

Smartphonespel är en av de snabbast växande branscherna! Tja, du kanske hävdar att varje smartphone är en speltelefon på ett eller annat sätt, men vad händer om du vill ha en optimerad prestanda? Man måste förstå det faktum att det finns mycket mer för att uppnå en bra spelprestanda än bara en massa specifikationer och statistik.

Till exempel vill du troligen ha en fantastisk skärm för att njuta av spelet, en hög uppdateringsfrekvens för att hålla det smidigt, långvarig batteritid samt en galet snabbladdningsteknik och, naturligtvis, ett idealiskt kylsystem att behålla telefonens temperatur kontrolleras.

Om du letar efter en telefon som erbjuder den bästa spelupplevelsen på marknaden behöver du inte leta längre än den nyligen lanserade OnePlus 10R. Varför? Eftersom OnePlus 10R har allt från en fantastisk skärm till 150W laddningsteknik som kan ta din spelupplevelse till nästa nivå.

Nedan har vi listat några av de övertygande skälen som gör OnePlus 10R till “THE”-telefonen för spel. Ta en titt.

Snabbaste laddningsupplevelsen i OnePlus historia

OnePlus 10R kommer med ett 4500mAh batteri under huven. Det bästa här är att enheten stöds av 150W SUPERVOOC Endurance Edition snabbladdningsteknik som kan ladda 10R:s batteri från 1-30 % på bara 3 minuter och 100 % på 17 minuter.

OnePlus 10R kommer i två varianter – 150W SUPERVOOC Endurance Edition och 80W SUPERVOOC. OnePlus 10R-enheterna med 80W SUPERVOOC kommer med ett 5 000 mAh batteri som kan laddas från 1-100 % på 32 minuter.

Är du orolig för säkerheten? Både 80W SUPERVOOC och 150W SUPERVOOC Endurance Edition är utrustade med ett Customized Smart Charging Chip som hanterar laddning på enheten och garanterar laddningssäkerhet.

För att hålla batteriet säkert och sunt har företaget utrustat 150W SUPERVOOC Endurance Edition med en funktion “Battery Health Engine” med två avgörande teknologier – Smart Battery Health Algorithm och Battery Healing Technology.

Dessa två teknologier kommer tillsammans att säkerställa att batteriet i OnePlus 10R med 150W SUPERVOOC Endurance Edition kan behålla 80 % av sin ursprungliga kapacitet efter 1 600 laddningscykler.

MediaTek Dimensity 8100-MAX

OnePlus 10R drivs av den senaste 5G-förberedda MediaTek Dimensity 8100-MAX oktakärniga chipset som kombinerar HyperBoost-spelramstabiliseringsmotorn för att erbjuda spelstabilitet, AI-beräkning och videobrusreducering på natten.

SoC erbjuder CPU-hastigheter upp till 2,85 GHz och 11 % förbättrad multi-core-prestanda jämfört med föregående generation.

MediaTek Dimensity 8100-MAX tar spelprestanda ytterligare med 20 % förbättrad GPU-prestanda jämfört med MediaTek Dimensity 8000, tillsammans med 25 % förbättrad energieffektivitet jämfört med tidigare MediaTek Dimensity-kretsuppsättningar.

OnePlus 10R har upp till 12 GB LPDDR5 RAM och upp till 256 GB UFS 3.1 höghastighets flashlagring.

HyperBoost spelmotor

HyperBoost Gaming Engine i OnePlus 10R möjliggör kraftfulla spelfunktioner som General Performance Adapter (GPA) Frame Stabilizer, som minskar bildhastighetsfluktuationer. Enligt OnePlus gör GPA Frame Stabilizer detta genom att övervaka systemets prestanda i realtid och utnyttja exklusiva AI-beräkningsmodeller för att exakt justera CPU- och GPU-resurser.

Passivt kylsystem

OnePlus 10R kommer med den största ångkammaren i någon OnePlus-smarttelefon hittills, som mäter 4129,8 mm², tillsammans med en ny kylfilm gjord av högpresterande grafit- och grafenteknik. Totalt erbjuder OnePlus 10Rs kylsystem en kylarea på över 35 100 mm2.

Dessutom har OnePlus 10R 9 antenner + världens första Wi-Fi/Bluetooth fullaccelerationsteknik. Av nio är sex antenner placerade runt enheten, vilket skapar ett 360° slutet system för maximal stabilitet, vilket säkerställer att samtalskvaliteten inte påverkas.

Flytande AMOLED-skärm

Och här kommer huvuddelen – displayen. OnePlus 10R har en 6,7-tums FHD+ Fluid AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Skärmen är skyddad av Corning Gorilla Glass 5.

Enheten tillåter användare att justera mellan 120Hz, 90Hz och 60Hz beroende på innehållet som konsumeras för att spara batteritid. Dessutom har skärmen en maximal touch-responsfrekvens på upp till 720 Hz Touch Response Rate för exakt kontroll och är HDR10+-certifierad.

OnePlus 10R 80W-modellen börjar på Rs. 38 999 för 8GB + 128GB och 150W-modellen i 12GB + 256GB version kostar Rs. 43 999. Den kommer att vara tillgänglig från den 4 maj på Amazon.in, OnePlus Indiens webbplats, Store-appen och offlinebutiker.

Relaterade Artiklar

Back to top button