Öka lagringen av din Nintendo Switch till ett fyndpris

Behöver du ett solidt Micro SD-kort för att avsevärt öka lagringskapaciteten på dina enheter som Nintendo Switch samtidigt som du sparar pengar? The Good Deals Team erbjuder dig ett Amazon-erbjudande på Lexar Play 128 GB Micro SD-kort för 14,99 €.

sd-kort-nintendo-switch

Ett solidt Micro SD-kort till ett Micro-pris

  • Bra lagringskapacitet
  • Solid prestanda
  • Mycket kompatibel

Se erbjudandet Micro SD Lexar Play 128 GB för 14,99 € hos Amazon

Trevlig kampanj hos Amazon

Det här erbjudandet på Lexar Play Micro SD-kort med en kapacitet på 128 GB erbjuds av Amazon, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom två arbetsdagar. Produkten kommer med fem års garanti.

Ett Micro SD-kort som kan gå överallt

Detta Amazon-erbjudande är därför intresserad av ett Micro SD-kort från Lexar, ett välkänt varumärke inom området sedan det har varit verksamt på denna marknad i mer än 20 år, Play-modell med en bra lagringskapacitet på 128 GB.

Detta lilla kort kommer därför att göra stor nytta på de enheter som kommer att vara värd för det, och det kan installeras i många av dem. Mycket kompatibelt, det här kortet kan inte bara användas på smartphones och surfplattor med en kompatibel kortplats, utan även på ett brett utbud av produkter som drönare, Go Pro-kameror och så klart bärbara konsoler som Nintendo Switch.

Lexar Play kommer därför att kunna lagra många föremål som videor, foton, filmer eller spel utan problem. Den visar också en läs- och skrivhastighet på 150 MB per sekund, vilket gör att den kan spara och ladda objekten som lagras i den relativt snabbt för sin produktkategori.

Lexars kvalitet kräver, Micro SD Play är särskilt motståndskraftig och skyddar därför idealiskt den data den innehåller. Om det inte räcker kommer den med en solid femårsgaranti, så överlag mycket bra valuta för pengarna.

Vem säger Micro SD säger dock extremt liten storlek. Om det är möjligt att ta med den praktiskt taget överallt, var försiktig så att du inte tappar bort den eller inte får den att lämna enheten som är värd för den!

Se erbjudandet Micro SD Lexar Play 128 GB för 14,99 € hos Amazon

Hitta det SD- eller Micro SD-kort du behöver med vår jämförelse

Innan du tar del av detta attraktiva erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa SD- och Micro SD-korten 2022, för att se om Lexars expertis kan stå emot stark konkurrens.

Relaterade Artiklar

Back to top button