Office 2021-paketet till försäljning från €15

Yeslicense är en webbplats som låter dig förvärva nycklar som är giltiga för livet för att dra nytta av Microsofts Office Pack inklusive Word, Excel, PowerPoint, Outlook och alla andra kontorsverktyg. Det är helt lagligt, leverans sker inom en minut via e-post och du hittar det inte billigare någon annanstans. Och det är till rea!

yeslicens

Yeslicenserbjudandet i två ord:

  • Omedelbar leverans av nyckeln
  • 24/7 support
  • Fransk företagsexpert på Microsoft-produkter i 8 år

Se erbjudandet på Office 2021-paketet från 15 € på Yeslicense

Skaffa Microsoft Office-paketet till ett löjligt pris

Yeslicense tar hand om att sälja nycklar för att komma åt Microsoft-licenser, inklusive Office Pack till ett lägre pris. Det här är definitiva versioner av programvaran, och inte prenumerationer som du kan hitta med Office 365. Och förutom besparingarna med att köpa från YesLicence som generell regel, finns det för närvarande rabatterbjudanden på flera produkter.

  • Microsoft Office 2019 Pro Plus för PC från 9,99 € (3+1-paket erbjuds)

  • Microsoft Office 2016 Pro Plus för PC från 9,99 (3+1-paket erbjuds)

  • Microsoft Office 2021 Home and Business för Mac för 89,90 €

Det finns andra erbjudanden tillgängliga på sajten, tveka inte att leta för att hitta din lycka. Mottagningen är då omedelbar i din brevlåda: du får din kod att ange för att aktivera din licens. Och om du har problem hjälper kundtjänst dig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan med att slutföra din installation.

Hur erbjuder Yeslicense så låga priser?

Det är berättigat att undra hur Yeslicense lyckas erbjuda Office, Windows och andra nycklar till så låga priser. Oroa dig inte, leverantören är transparent och garanterar spårbarheten av sina nycklar. Yeslicense köper faktiskt professionella licenser från företag som inte längre använder dem. Antingen för att de har ändrat sin formel, satt nyckeln på dörren, eller helt enkelt för att de inte längre använder den.

Därmed köps nycklarna som köps till ett högt pris tillbaka mycket billigare och får ett nytt liv bland privatpersoner men även proffs. Yeslicense stödjer dig varje steg på vägen, från att välja din nyckel till att aktivera den på din dator. Och om det finns ett problem med en nyckel, ersätts den omedelbart med en annan för att säkerställa fullständig tillfredsställelse.

Slutligen är det ett 100 % franskt företag som består av experter på Microsoft-produkter i mer än 8 år. All momsinformation visas som en bilaga i faktureringsmailet. Så om du funderar på att skaffa en Office- eller till och med Windows-licens, tveka inte att titta på erbjudandena på sidan av Yeslicense.

Se erbjudandet på Office 2021-paketet från 15 € på Yeslicense

Billiga Office-paket, men inte bara…

Yeslicense gör Microsoft Office till sin spjutspets, men överträffas inte på sidan av det amerikanska företagets operativsystem. Faktum är att specialisten på lågprislänkar erbjuder Windows 11 Pro från €6,25 (pack 3+1 gratis) eller Windows 10 Family från €6 (pack 3+1 gratis)!

Relaterade Artiklar

Back to top button