Odyssey Ark: Samsungs stora böjda 55-tum finns tillgänglig överallt

Samsung Ark Odyssey © © Samsung

Samsung lanserar sin helt nya spelmonitor: Odyssey Ark.

En 55-tums 4K QLED-skärm med 1000R-krökning och med en 2.2.2 Sound Dome-ljudsektion.

Ark Odyssey: Samsungs “next-gen”-skärm kommer till butikerna

I början av året, som en del av CES 2022, presenterade Samsung Odyssey Ark, en imponerande bildskärm för spel. Denna bildskärm har en krökningsradie på 1000R på en diagonal på 55 tum och drivs av Quantum Matrix-teknologi kombinerat med Quantum Mini-LED. Uppenbarligen är detta en 4K UHD (matt panel) skärm, HDR10+ och AMD FreeSync-kompatibel, med en frekvens på 165 Hz och en svarstid på 1 ms.


Samsung Ark Odyssey har också en ” Cockpitläge », eller möjligheten för användaren att rotera skärmen i porträttläge. Ganska bra på videosidan, Samsung-skärmen är också en plats för ljud, med Sound Dome-teknik, materialiserad här av fyra högtalare och två bashögtalare för att återskapa 60 W 2.2.2-ljud.

Samsung Ark Odyssey © © Samsung

Den goda nyheten är att den här nya generationens skärm från Samsung kommer att finnas till försäljning i Europa från och med den 7 september. På prissidan, räkna runt 3 500 euro för denna Ark Odyssey.

Samsung Ark Odyssey © © Samsung

Notera att den nya Samsung QLED-skärmen kommer att levereras med en styrenhet som heter Ark Dial, soldriven, som ger snabb åtkomst till olika funktioner på skärmen.

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button