Och den mest populära emojin 2022 är…

Emojis

Det är dags att upptäcka rankningen av de mest använda emojierna under detta år 2022. En ranking som får dig att le och gråta på samma gång.

Och genom att observera de olika kategorierna som representeras kan vi se att alla inte har ett särskilt bra år.

mellan tårar och kärlek

Som varje år i juli, sajten Emojipedia avslöjar de senaste månadernas populäraste små piktogram. Flera sektioner är alltså representerade. I synnerhet hittar vi den emoji som bäst representerar 2022, den som är mest önskad eller den som helt enkelt har använts mest. Och det är här vi börjar.

Det är därför ansiktet som håller tillbaka tårarna som stiger till första plats bland de nya emojis som delas mest av internetanvändare 2022. Det följs av händerna som bildar ett hjärta, det smältande ansiktet (som kommer att illustreras lite senare), det ena som tittar smygande och slutligen den som är uppmärksam.

Ett jäkla galleri

Låt oss nu gå vidare till emojin som är tänkt att representera år 2022. Den här utsågs till vinnare av användare efter en nästan två veckor lång turnering i sociala medier. Det smältande ansiktet kom ut överst den här gången. Emojipedia förklarar att det representerar värme, förlägenhet eller till och med skräck. Hela tävlingstabellen kan ses nedan.

emojis

Det tappra röda hjärtat har under tiden fått ett speciellt omnämnande eftersom det har använts massivt av internetanvändare sedan själva skapandet av emojis (eller nästan). Slutligen fick en liten undersökning som syftade till att lista de mest efterlängtade symbolerna också en stor plats. Det rosa hjärtat vann 38,1 % av rösterna, vilket gjorde att det kunde vinna guldmedaljen. Det darrande ansiktet, det ljusblå hjärtat, gåsen och den svarta fågeln följer honom i den ordningen.

emojis

Låt oss hoppas att kärleken dominerar i nästa års ranking.

Källa: Emojipedia

Relaterade Artiklar

Back to top button