Och de mest populära GIF:erna 2021 är…

Giphy

Medan fansen fortfarande sörjer Stephen Wilhites bortgång, skaparen av GIF-filerna (uttalas “Jif”), har GIPHY-webbplatsen släppt de 10 mest populära GIF-erna 2021. Rangordningen skiljer sig lite från de andra åren, med en urval som är baserat på känslor snarare än det råa antalet sökta GIF-filer.

Office US är fortfarande på topp, även 9 år efter att det tog slut, och streamingtjänster är officiella leverantörer av dagliga memes.

Känslor snarare än siffror

GIPHY-webbplatsen, den största GIF-sökmotorn, har publicerat listan över de mest populära GIF:erna på sin plattform för år 2021.
Webbplatsen förlitar sig uppenbarligen på de data och siffror som den har, men ville i denna klassificering betona GIF-bilder som representerar kultur och känslor, snarare än att förlita sig för mycket på de största termerna. sökning, ofta dominerad av “Hej” och “Happy Birthday” “.

Om du är ett fan av GIF, kommer det inte att förvåna dig att klippen av Kontoret sticker ut mest. Serien, som avslutades 2013, fortsätter att vara bland de mest använda referenserna på Internet, så mycket att GIPHY-sidan tillägnad Kontoret var årets mest besökta 2021.
I denna kategori av dedikerade sidor var de mest populära sidorna i SNL, de amerikanska sportligorna (NFL, NBA eller MLB) eller de stora streamingtjänsterna som Netflix eller Disney+.

Här är listan över de mest populära GIF-filerna 2021:

  1. Uttråkad Stanley av Kontoret
  2. Trött Tom (från Tom och Jerry)
  3. “Oh no” från The Great British Bake off, en engelsk baktävling
  4. “Sad Pikachu”
  5. “Kathryn Hahn Winking” från serien Wanda Vision på Disney+
  6. “Peppa Pig, ¡Feliz Cumple!” »
  7. NFL:s “The Weeknd Half Time Performance”
  8. Netflixs “Daphne Bridgerton Laughing”
  9. Happy Dance av Foodieg
  10. “Happy Baby Yoda” från serien mandalorian på Disney+

Om samma ämne:
GIF-uppfinnaren Stephen Wilhite har dött

Källa: GIPHY

Relaterade Artiklar

Back to top button