Observera att om du köper din iPhone 14 i USA kommer du inte att kunna sätta in ett SIM-kort

iphone 14

Hemsidan jag fixar det delade nyligen om sin rivning av den nya iPhone 14 Pro Max.

Möjligheten att komma ihåg att du inte ska köpa en iPhone 14 i USA om du vill använda ditt pålitliga SIM-kort.

jag fixar det tar hand om iPhone 14 Pro Max-fodralet

Det har gått några dagar nu sedan jätten Apple lanserade sin nya iPhone 14. Lämna minimodellen, ge plats för en ny ny Plus-modell, även om det är Pro- och Pro Max-modellerna som erbjuder riktigt nya funktioner, med en ny fotosektion och naturligtvis Dynamic Island-funktionen.

Specialiserad på demontering och reparation av våra favorit högteknologiska produkter, jag fixar det släppte sin video om den nya iPhone 14 Pro Max. Möjligheten att upptäcka vilddjurets inälvor, men också att komma ihåg att det inte är klokt att importera en iPhone 14 från USA.


USA:s iPhone 14 använder eSIM

Faktum är att de fyra iPhones i den nya iPhone 14-serien erbjuds i USA i eSIM-läge. De sistnämnda har inte heller en dedikerad plats för ett SIM-kort och fungerar endast via denna nya helt dematerialiserade teknik.

När du tar isär iPhone 14 Pro Max, jag fixar det kunde alltså upptäcka att Apple inte använder det inre utrymmet som frigörs genom att brickan tas bort för en annan komponent eller en ytterligare funktionalitet, utan nöjer sig med att fylla samma utrymme med en plastkil. Det är därför omöjligt att få plats med något fysiskt SIM-kort.

iPhone eSIM iFixit © © iFixit

De som hoppades på att kunna beställa en iPhone 14 i USA för att dra fördel av ett lägre pris och använda sitt SIM-kort måste också ändra uppfattning.

Naturligtvis, i framtiden är det uppenbart att även andra marknader kommer att byta till 100 % eSIM iPhones.

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button