Obi-Wan Kenobi: som utlovat presenterar Disney en ny trailer under Star Wars Day


Sak utlovad, sak förfaller! Den 4 maj 2022, alltså årliga Star Wars-dagenDisney har släppt en ny trailer för sin miniserie tillägnad denna kära Obi-Wan Kenobi.

Sagan skapad av George Lucas har fortfarande många goda år framför sig. Och detta kommer inte bara att gå igenom biografen eftersom Disney också kommer att fortsätta att producera serier för att utöka historien om franchisen. Efter framgången med Mandaloriandet är en miniserie på sex avsnitt som snart kommer att sändas på den amerikanska jättens SVoD-tjänst.

Obi-Wan Kenobi © © Disney - Lucasfilm

Nostalgi kommer att träffa galaxen igen

Trailern som publicerades för Star Wars Day ger oss en kort översikt över denna “nya” historia med Obi-Wan Kenobi som huvudperson. Handlingen kommer att utspela sig 10 år efter de tragiska händelserna i Star Wars: Revenge of the Sith. Misslyckandet för huvudpersonen som spelas av Ewan McGregor kopplat till uppkomsten av Darth Vader kommer helt logiskt att vara det centrala temat i detta epos.

Obi-Wan Kenobi © Disney

En prestigefylld skådespelare svarar eftersom vi förutom Ewan McGregor även hittar Hayden Christensen under Vaders mask. För sin del, Deborah Chow (Mandalorian, frukta de vandrande döda, amerikanska gudar…) tar hand om förverkligandet. Obi-Wan Kenobi-serien kommer att sändas från den 27 maj på Disney+. En affisch publicerades också för tillfället.

Star Wars Day: efter 10 år under Disneys flagga, har sagan verkligen förlorat sin själ?

Med anledning av May The Fourth, även kallad “Star Wars Day”, en tillbakablick på detta första Star Wars-decennium under studions beskydd med stora öron, mellan framgång, besvikelse och förnyelse.
Läs mer

Källa: Disney+

Relaterade Artiklar

Back to top button