Obi-Wan Kenobi: Disney+ formaliserar släppdatumet för sin nya Star Wars-serie

Obi-Wan Kenobi © Disney - Lucasfilm

Medan halvtonsserien Boba Fett-boken har precis avslutat sin första säsong, Disney+ redo för ännu en efterlängtad spin-off, som utspelar sig i en galax långt, långt borta.

Videostreamingtjänsten delade verkligen i går kväll på Twitter sändningsdatumet för serien Obi wan kenobi. Och den här är långt ifrån trivial.

Hej där! »

Serien har pågått i mer än tre år nu och noga bevakad av fansen Obi wan kenobi ser äntligen ljuset i slutet av tunneln. Som en påminnelse borde inspelningen ha börjat 2020, innan LucasFilm bestämde sig för att skjuta upp projektet för att granska manuset.

Att behärska känslor och tålamod är nyckelord bland Jedi, den framstående karaktären kommer att återvända till skärmarna den 25 maj, exklusivt på Disney +.

Vissa kanske beklagar det faktum att serien inte lanseras den 4 maj. Men detta val av datum är lika symboliskt, eftersom det markerar 45e årsdagen (redan!) för kulten Star Wars-universum initierat av George Lucas.

Ensäsongsserien kommer uppenbarligen att fokusera på Obi-Wan Kenobis öde (naturligtvis spelad av Ewan McGregor, kanske med riktigt skägg den här gången) mellan avsnitt III och IV av den filmiska sagan. Vi kommer också att ha rätt till återkomsten av Hayden Christensen i rollen som Anakin Skywalker under Darth Vaders mask.

Många vackra saker i perspektiv, hoppas dock att serien kommer att vara mer övertygande än den allra senaste Boba Fett bok. Bara några månader kvar att vänta för att komma till botten med det.

Recensera The Book of Boba Fett: Mandalore, vad är det för tjafs?!

The Book of Boba Fett, spin-off-serien från The Mandalorian, har fått Star Wars-tittare och fans att prata mycket. Tyvärr kommer detta oftast ha varit av fel anledningar. Vi gör inventering i denna recension!
Läs mer

Källa: Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button