Obegränsad och gratis energi – det enklaste sättet att få det

Erhålla obegränsad och gratis energi är det en möjlig dröm? Alla vet inte att många experter under dessa månader har försökt experimentera med olika sätt för att kunna få den eftertraktade rena och förnybara energin som alla letar efter.

En av huvudkällorna det är definitivt solen; så varför inte utnyttja det? Faktum är att många forskare dagligen söker efter effektiva metoder för att efterlikna processen med den gula jätten, och försöker därmed sträva efter oändlig energi. Bland dessa testades en som är otrolig.

Obegränsad energi: Experter har hittat en exceptionell metod

Också reaktorer de är kapabla att tillhandahålla ren och förnybar energi genom kärnfusion. I själva verket är deras syfte att smälta samman väteatomerna för att skapa helium, som sedan kommer att frigöras i form av värme. Rättegångarna har pågått sedan 2021, den period då brittiska JET födde Tokamak.

Det är en enhet som låter dig skapa överhettade gaser, även kallad plasma. I plasma finns magnetiska fält som går för att ladda partiklarna, vilket i sin tur gör att plasman kan nå mycket höga temperaturer. I själva verket talar vi om temperaturer som till och med når 150 grader Celsius10 gånger varmare än solkärnan.

Även ensam skulle vara tillräckligt 5 sekunder av skur att generera upp till 59 MJ av energi. Ett avgjort högt belopp med tanke på att resultatet 1997, nämligen det på 21,7 MJ, det skulle praktiskt taget tredubblas. Andra mycket viktiga uppfinningar testas och är definitivt värda att veta (länk till artikeln här).

Relaterade Artiklar

Back to top button