Obegränsad ny energi från havet – knepet för att få det klart

Världen behöver konstant kraft, precis som det alltid har varit klart nu. Det finns många tekniker i ett tillstånd av utarbetande som skulle kunna tillåta skapandet av energi, även om vissa antar att det finns tekniker för att producera den på ett sätt obegränsat.

Allt detta verkar helt omöjligt, med tanke på att det för närvarande inte finns några bevis. Men tänk om energin vi alla letar efter kom direkt ifrån hav? Faktum är att samma fråga också ställs av de från det välkända japanska företaget som tar namnet (NEDO). Som de vet direkt från öst skulle en sådan behövas turbin enorma i storlek för att placeras under havsytan för att dra nytta av havsströmmar. För tillfället finns det dock bara en prototyp som skulle kunna testas och som tar namnet Kairyu. Betydelsen av namnet är bara “”.

Energi direkt från havet: det skulle räcka att placera turbiner under vatten för att producera den

Projektet involverar en struktur som bildas av ett par cylindrar 20 m långprecis som flygkropp av själva turbinen. Detta verkar användbart för att färdigställa en struktur användbar för att generera energi direkt kopplad till turbinen.

Turbinen skulle å andra sidan ha en storlek lika med 11 mså att du kan få obegränsad energi med hjälp av havsströmmar. Principen är till viss del den för vindkraftsparker som utnyttjar vinden. Den el som skulle kunna genereras skulle vara ungefär 205 gigawatt. Det skulle därför vara det här är den perfekta metoden för att få en verkligt exceptionell avkastning, speciellt för vad som är framtiden. Placeringen av turbinerna bör ske 50 m under havsytan.

Relaterade Artiklar

Back to top button