Obegränsad energi: ingen kände till den här metoden, det kommer att bli framtiden

Det finns obegränsad energi? Studier i ämnet har vuxit under månaderna och många entusiaster vill veta om det verkligen är något som lagar mat. Tydligen, det är verkligen något som kan få obegränsad och gratis energi. Vad handlar det om?

Låt oss börja med att säga att vi har en ren och outtömlig energikälla som är solen. Experter försöker dagligen studera solens kärnprocesser och efterlikna dem för att erhålla den mycket önskade oändliga energin. Några av dessa har till och med lyckats att extrapolera en ofelbar metod.

Obegränsad energi: experterna träffade målet, här är den nya metoden

Ren och obegränsad energi för alla tack vare kärnreaktorersom kommer att spela komplex gjutningsprocesser. Huvudsyftet med reaktorerna kommer att vara att smälta samman väteatomerna och gå för att skapa helium, som i sin tur kommer att frigöras i form av värme. De genomförda experimenten är verkligen många och började 2021 i JET, en viktig struktur i Storbritannien och känd för att ha skapat Tokamak.

Den senare är en anordning som tillåter generering av överhettade gaser, även känd som “Plasma”. Inom dessa uppstår verkliga fusionsreaktioner som på så sätt skapar magnetfält som genererar partiklar som är användbara för plasman för att nå mycket höga temperaturer. Faktum är att dessa svävar omkring 150 miljoner grader Celsiusalltså 10 gånger varmare än solkärnan.

5 sekunders skur behövs för att generera upp till 59 MJ energi. Kvantiteten är verkligen mycket hög, eftersom det viktigaste resultatet uppnåddes 1997, då den maximala energin som uppnåddes var 21,7 MJ. Så vi kan säga att resultatet, från 25 år till nu, det har nästan tredubblats.

Relaterade Artiklar

Back to top button