Obegränsad energi: Farväl Japans problem med denna upptäckt

I Japan de har hittat den nya metoden för att permanent glömma energiproblemet. Faktum är att företagets experter (NEDO) har experimenterat med en ny teknik för att kunna generera obegränsad energi.

Hur lyckades de med detta åtagande som för många verkar praktiskt taget omöjligt? Helt enkelt genom att göra något som ingen någonsin har tänkt på tidigare. Låt oss ta reda på nedan vad det är.

Obegränsad energi: Japan har kommit på hur man genererar den

Det japanska företaget har hittat ett sätt att få obegränsad el genom att exploatera havet. Operationen kommer att göras genom en 330-tons turbin placerad till havs. Projektet i fråga kallades Kairyuett ord som på italienska översätts som “havsström“.

Den imponerande strukturen finner sin plats med en flygkropp på 20 meter, tillsammans med ett par cylindrar av samma storlek och en 11 meter lång turbin. Genom att göra det skulle havsströmmar kunna extrapolera upp till 205 gigawatt el. Prototypen kommer att placeras cirka 50 meter under havsytan.

Tester för turbinen har officiellt börjat. Om allt går som planerat av företaget, ser experterna redan på framtiden och försöker skapa en ännu kraftfullare turbin, 22 meter lång och kapabel att generera upp till 2 megawatt mer.

Den nuvarande elektriska nödsituationen har varnat alla och Japan verkar gå i rätt riktning. Lös problemet ang export av fossila bränslen till territoriet var en av prioriteringarna för nationen, och det verkar som att med detta projekt äntligen allt kan göras möjligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button