Obegränsad energi: detta asiatiska land har den slutliga lösningen

Många tidningar pratar om obegränsad energi, men var det någon som på allvar lyckades få till det? Hittills verkar bara ett företag sätta turbon för att slutföra projektet.

Vi pratar om av det japanska företaget (NEDO), som håller på att färdigställa en innovativ lösning att producera obegränsad energi.

Hur lyckades hon göra allt detta? Efter år av studier är det nya sättet att få oändlig energi enkelt, men ingen hade tänkt på det förut. Låt oss ta reda på nedan vad experterna har upptäckt.

Obegränsad energi: Japan vill få det enkelt

Det japanska företagets experter har i åtanke att generera energi genom att exploatera havet. Faktum är att operationen kommer att slutföras genom en 330-tons turbin placerad i havet. Projektet heter Kairyuett ord som italienska översätts som “havsström“.

Dess struktur består av en flygkropp på 20 meter, med ett par cylindrar av samma storlek och en turbin på 11 meter. På så sätt skulle det vara möjligt att utnyttja havsströmmarna som i sin tur skulle kunna generera upp till 205 gigawatt el. Prototypen kommer att placeras kl ca 50 meter under vågorna.

Turbinen testas för närvarande. Om allt går bra funderar NEDO också på att skapa en bättre turbin, på 22 meter och kan generera 2 megawatt mer.

Har Japan hittat det definitiva svaret på den elektriska nödsituationen? Det är inte klart än, men definitivt det kommer permanent att eliminera exporten av fossila bränslen.

Relaterade Artiklar

Back to top button