Obegränsad energi: det nya batteriet är otroligt, det är gjort av sand

Vi hör om varje dag obegränsad energi. Men vad är egentligen konkret? Den senaste uppfinningen är verkligen otrolig och bör placeras bland de mest tekniska innovationerna någonsin. Dessutom är den största tillfredsställelsen det allt är mjöl från två italienska företags säck.

Ja, vårt land vill ligga i framkant när det gäller förnybar energi, genom den nya generationens lagringslösningar. Det multinationella av certifierings-, inspektions- och ingenjörskonsulttjänster RINAhar tecknat avtal med Magaldi Green Energyspecialiserat på forskning, produktion och marknadsföring av teknologier att generera och lagra förnybar energi.

Dessa två företag kommer därför att samarbeta för att designa och lansera nya metoder inom sektorn för produktion och lagring av värmeenergi från förnybara källor. Allt kommer att implementeras genom MGETS-teknik (Magaldi Green Thermal Energy Storage), definitivt annorlunda än de andra.

Obegränsad energi, så fungerar batteriet av sand

Tekniken som de två företagen har bestämt sig för att utveckla använder en fluidbädd av kiseldioxidsandpartiklar, kan omvandla den mottagna elektriska energin till värme och överföra denna värme till utsidan vid behov.

Mario Magaldiordförande för Magaldi Green Energy, förklarade att “”.

Ugo SalernoVD och koncernchef för RINA, fortsätter:

Magaldi avslutar:

Relaterade Artiklar

Back to top button