Obegränsad energi: den elektromagnetiska motorn skulle fungera så här

Hur fungerar den elektromagnetiska motorn? Den sista perioden hör vi ofta om förnybar energi och hur man gör det potentiellt obegränsat och gratis. Den elektromagnetiska motorn borde vara en del av en av dessa superteknologiska metoder: men är vi säkra på att den fungerar?

Energiexperter har lyckats göra framsteg som kanske ingen någonsin hade förväntat sig. De teknologier som för närvarande utvecklas kan erbjuda oss vägen till en framtid med obegränsad och varaktig energi.

Obegränsad energi: den elektromagnetiska motorns roll i frågan

Den elektromagnetiska motorn skulle fungera så här: en evig rörelse som skulle strida mot fysikens lagar. Så finns det? Svaret är uppenbarligen nej. Sätten att få obegränsad energi är helt olika.

En av dem är till exempel att lita på i framtiden på grafenett ämne som kan hjälpa experter att producera batterier som håller tillräckligt länge för att säkert kunna kallas obegränsade. Laddningen kommer att vara mycket snabb och försämringen praktiskt taget obefintlig.

Det finns mer? Såklart ja: turbiner till havs, solpaneler på natten och så vidare. Den första uppfinningen fungerar kommer att utnyttja havsströmmarna, kapabel att producera energi och ackumulera den gradvis; den andra uppfinningen skulle å andra sidan få solpanelerna att samla all dagens energi, för att göra den fullt tillgänglig även på natten.

Så, är den elektromagnetiska motorn vad vi behöver? Vi skulle säkert behöva något som skulle ge oss förnybar energi, men det finns ingen pseudo-pryl på den här listan som inte har någon anledning att arbeta.

Relaterade Artiklar

Back to top button