Obegränsad energi: den elektromagnetiska motorn, ögonblickets saga

Den elektromagnetiska motorn finns? Ögonblickets saga tar mycket plats på webben tack vare att den kunde lösa praktiskt taget alla problem för varje människa angående energi. Det är så vackert att det kan fånga allas uppmärksamhet, men är vi säkra på att det förutom att vara vackert också är sant?

Obegränsad energi: den elektromagnetiska motorn är trenden för tillfället

Enligt vissa källor skulle denna motor vara byggd på ett något bisarrt sätt från endast permanentmagneter fast i rotorn och på utsidan. Lutningen av den första skulle tillåta rotorns rörelse för att trigga en oändlig och evig rotation.

Som sagt, det låter extremt enkelt. Varför tänkte vi inte på det innan? Nej, det är inte de starka krafterna som har hindrat oss från att lära oss om denna uppfinning: det är helt enkelt falskt.

Faktum är att en sådan motor skulle gå sönder den fysiska lagen om energihushållning. Detta är redan en tillräcklig förklaring. Dessutom kunde två magneter aldrig generera obegränsad energi av just denna anledning.

Finns det verkligen en gränslös energikälla?

Experter studerar och testar nya förnybara källor som kan ge potentiellt obegränsad energi.

En av dessa källor är utan tvekan grafenett material som kan ge mycket långvarig energi till framtidens batterier, som också definitivt undviker försämring.

Utöver denna uppfinning finns det en annan anmärkningsvärd: turbinen till sjöss. Detta skulle kunna utnyttja havsströmmar för att ackumulera energi, för att göra den potentiellt obegränsad.

Slutligen läggs de till de mest kommande och ackrediterade uppfinningarna som kommer ut, natt solcellspaneler. Tydligen skulle den senare kunna producera energi även på natten, tack vare ackumuleringen av värmen som tas emot under dagen.

Relaterade Artiklar

Back to top button