Oändlig energi, Enis nya projekt kommer att rädda Italien

Tvåenligt Eni, är det åren som skiljer oss åt från avskaffandet av beroendet av rysk gas. Faktum är att Enis nya plan är att diversifiera marknaden, så att från 2025 vi kommer inte längre att ha någon koppling till rysk gas. Men hur?

Oändlig energi: kommer Italien att bli en världsenergisupermakt?

Italien behöver energi för att kunna ge liv åt nya scenarier. Den nya idén skulle vara att utnyttja magnetisk konditionerande gjutningkapabel att generera oändlig energi och obefintligt avfall.

Reaktorerna som ska göra detta kommer att byggas av Eni, som kommer att ta hand om underhållet och framför allt av världsmonopol för denna teknik. Detta är uppenbarligen ett långsiktigt projekt som Eni skickade till regeringen för att omsätta det i praktiken.

Allt detta för att nästa vinter tyvärr verkligen kommer att bli ett slag för alla italienare när det gäller gas, vilket oundvikligen kommer att öka dess kostnader. Eni är dock optimistisk. Här är vad han sa DescalziVD för Eni, i detta avseende:

Eni siktar på att ha en fusionsreaktor till 2030försöker ta sig ur Gazprom Så snart som möjligt. Rysk energi var tänkt att anlända till Italien fram till det året, men med kriget på gång och de nya teknologier som i hemlighet utnyttjas av Putins stat har allt plötsligt förändrats.

Målet är att göra Italien totalt självständig från allt, utan att ha något beroende. Vid den här tiden kan dyra räkningar stiga mycket och bara taket kommer att rädda oss. Något kommer dock att förändras i vårt land med detta nya initiativ: avsikten är att bli en energisuperkraft.

Relaterade Artiklar

Back to top button