Nytt rykte säkerställer att Galaxy S22 FE skulle komma med MediaTek Dimensity 9000-processorn

I februari månad bevittnade vi den officiella ankomsten av den nya serien Samsung Galaxy S22och även före den releasen, den Galaxy S21 FE efter flera förseningar.

Men nu de första ryktena om Galaxy S22 FE och man skulle kunna tänka sig att den kommer att ha flera specifikationer gemensamma med Galaxy S22. De nya ryktena säger dock annat.

Enligt kinesiska medier skulle sydkoreaner från Samsung arbeta på en Galaxy S22 FE som skulle ha en processor på MediaTeknärmare bestämt modellen Mått 9000.

Vi vet att Galaxy S22 kommer till Amerika med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1så man trodde att Fan Edition-modellen (FE) skulle komma med den processorn, eller slutligen med den Exynos 2200 än den som kom med den europeiska modellen.

Nu är MediaTek Dimensity 9000 den mest kraftfulla processorn i det taiwanesiska företaget och dess prestanda är mycket lik Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 och Exynos 2200, så Samsung skulle vilja erbjuda praktiskt taget samma prestanda, men spara på kostnaden för processorn..

Sajten som har läckt denna information tillägger att batteriet i denna Galaxy S22 FE skulle nå 4 500 mAh kapacitet, det sägs till och med att det kanske inte heter Galaxy S22 FE som vi förväntar oss, eftersom det också skulle kunna kallas Galaxy A53 Pro, men det senare är mycket osannolikt att hända.

För tillfället finns det ingen mer information om Galaxy S22 FE, helt omedveten om när den kan presenteras eller om den verkligen kommer att existera eller inte.

Med information från Notebook Check

Relaterade Artiklar

Back to top button