Nytt rykte bekräftar för andra gången att Galaxy S22 med Snapdragon 8 Gen 1-processor kommer att anlända till Latinamerika

För en vecka sedan berättade vi om ryktet som hade startat Twitter-kontot @ dohyun854 som avslöjade vilka varianter av nästa Galaxy S22 Jag skulle ta emot varje region, med hänvisning till typen av processor.

Som du borde veta, med Galaxy S21 och tidigare modeller, i Latinamerika kom modellen med en Exynos-processor alltid, medan de i USA fick modellen med en Qualcomm-processor.

Tja, det Twitter-kontot avslöjade att i fallet med Galaxy S22 kommer vi att få varianten med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processorn i hela Amerika, medan de i Europa kommer att få versionen med Exynos 2200.

En vecka senare får samma rykte styrka igen när en del av en bild publiceras där det tydligt anges vilka versioner av Galaxy S22 varje region kommer att få, och informationen verkar stämma överens med det som läckte ut för en vecka sedan.

Om denna information är korrekt kommer Samsung att lansera Snapdragon-versioner på fler marknader än vanligt. Snapdragon-versioner av Galaxy S har i allmänhet varit begränsade till Kina och Nordamerika. Men det har nu expanderat till Japan, Latinamerika och Sydostasien också.

Så nu vet du, kära läsare, vi har redan en andra källa som säger att vi i Latinamerika kommer att ta emot varianterna av Galaxy S22 med en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor.

Via SamMobile

Relaterade Artiklar

Back to top button