Nytt Gmail-gränssnitt, hur aktiverar man det?

Gmail © © diedryreyes3456 / Pixabay

gmail officiellt få en makeover. Den 27 juli 2022 tillkännagav Google den gradvisa lanseringen av det nya gränssnittet posttjänst.

Dess mål: att underlätta navigeringen mellan de olika verktygen som erbjuds av Mountain View-företaget. Så här aktiverar du det.

Hur aktiverar jag det nya Gmail-gränssnittet?

Sedan februari har Google erbjudit sig att testa ett nytt gränssnitt för Gmail. Efter månader av testning rullas denna helt nya design äntligen ut i stor skala, men gradvis. Om företaget ännu inte aktiverar det som standard för alla användare kommer alla att kunna komma åt det nya gränssnittet under de kommande dagarna genom att välja alternativet i Gmail-inställningarna. Prioritet ges ändå till proffs och företag. För att aktivera det är det väldigt enkelt:

  • Klicka på den nötformade ikonen Inställningar uppe till höger
  • Välj alternativet “Testa den nya Gmail-vyn”
  • Uppdatera Gmail och där är du med det nya gränssnittet.
Gmail aktivera nytt gränssnitt © Clubic

Observera att du kan återgå till den ursprungliga vyn genom att upprepa samma procedur, men välja “Återgå till den ursprungliga Gmail-vyn”. Vad förändras med denna nya design? Framför allt erbjuder den en ny estetik markerad av en vertikal sidospalt till vänster på skärmen och som skiljer de olika tjänsterna Google Spaces, Google Meet och Google Chat åt.

Källa: Google

Relaterade Artiklar

Back to top button