Nya rykten hävdar att Xiaomi Mix Fold 2 kommer att ge 120Hz-skärmar och Snapdragon 8 Gen 1

Vikbara smartphones blir allt viktigare och det finns flera tillverkare som redan har sina modeller på marknaden, vilket är fallet med Xiaomi med hans My Mix Foldsom tyvärr bara marknadsförs i sitt hemland Kina för närvarande.

Men det verkar som att Xiaomi redan arbetar med den andra versionen av sin hopfällbara smartphone, som borde namnges “Mixfold 2”eftersom företaget för alltid har slutat använda den berömda “Mi” i sina produkter.

Enligt rykten kommer smarttelefonen att ha två skärmar som kommer att fungera på 120Hz som uppdateringshastighet. Vissa kommenterar till och med att dess design kommer att vara mycket lik den nya Honor Magic V, som har en 21:9 exteriör skärm och en 10,3:9 interiör, som är uppdelad i två halvor på ungefär 21:9.

Slutligen sägs det att nya Xiaomi Mix Fold 2 kommer att innehålla Qualcomms senaste processor, den vi känner som Snapdragon 8 Gen 1. Dessutom skulle dess vikbara skärm tillverkas av Samsung med Ultra Thin Glass-teknik.

För närvarande är det okänt när denna Xiaomi Mix Fold 2 kan presenteras, även om det borde vara snart, och vissa satsar till och med på att den skulle vara klar för Mobile World Congress 2022.

Via GSMArena

Relaterade Artiklar

Back to top button