Nya rykten hävdar att nästa iPhone 14 skulle komma i varianter med SIM-kortplats och en annan endast med eSIM

Ett nytt rykte som är relaterat till nästa iPhone 14 har börjat dyka upp på internet, sedan, trots att det fortfarande är flera månader kvar Manzana närvarande, det talas redan om en viktig funktion som denna nya iPhone förmodligen skulle presentera.

Med tiden har vi sett hur Apple har “tvingat” operatörer att anpassa sig till sina implementeringar som de har tillämpat på iPhone.

Ett tydligt exempel har varit storleken på SIM-kortet. De nya iPhones implementerade användningen av MicroSIM, och sedan hände samma sak med det nuvarande NanoSIM. Inte bara operatörerna var tvungna att anpassa sig, Android-tävlingen följde också i Apples fotspår.

Med ankomsten av iPhone XS implementerade Apple tekniken eSIM och lite i taget har operatörer införlivat denna teknik, såväl som Android-tillverkare, som Samsung, Motorola, Huawei och Google själv med sina pixlar.

Nåväl, nu ryktas det om att nästa iPhone 14 kommer i varianter som kommer att eliminera kortplatsen för fysiska SIM-kort och bara skulle ha eSIM-stöd. analytikern Emma Mohr-McClune från GlobalDatahar uppgett detta.

Enligt henne kommer det att finnas varianter med fysiskt SIM-kort och andra utan det traditionella SIM-kortet, skulle det vara ett beslut som iPhone-användaren skulle taäven om det också sägs att det skulle finnas varianter endast med eSIM så att operatörerna kan sälja dem “bundna” till en plan i utbyte mot ett mycket billigare pris för utrustningen.

Låt oss komma ihåg att vi har här i Chile Movistar och Entel som har eSIM-teknik. Däremot saknas WOM fortfarande (trots att vi genomförde ett offentligt test förra året) och Claro, även om vi hoppas att de kan erbjuda det under detta år (det är vad vi förväntar oss, vi bekräftar ingenting).

Relaterade Artiklar

Back to top button