Nya Nothing 1 är på gång, ska Samsung titta på dess baksida?

Älskare av Android-världen kommer att ha en ny smartphone att välja mellan och den har ingenting med Samsung att göra, den heter Nothing 1!

Ingenting 1: designad av ex ingenjör One Plus!

Samsung har precis rullat ut sitt nya flaggskepp ‘S22’-sortiment och billigare, medelstora enheter i A-serien, men det koreanska företaget kanske måste vara försiktig med vad som kommer till Android-marknaden.

Ett nytt företag är på väg att avslöja sin första smartphone någonsin, låt oss prata om ingenting!

Ingenting är ett nytt teknikföretag, skapat av teknikentreprenören Carl Pei. För de som inte känner till detta namn var Pei en av hjärnorna bakom det berömda OnePlus-märket som producerar några av de mest populära telefonerna på planeten. Pei splittrades från OnePlus 2020 och har varit upptagen med att skapa sitt nya varumärke sedan dess Ingenting.

Företaget har redan presenterat sina trådlösa öronsnäckor för £99 Ear 1 och nu ser det ut som att det är redo att lansera sin första smartphone.

I ett inlägg publicerat på Twitter sa Pei: “Gjort. Nu är det officiellt. I sommar lanserar vi vår första smartphone någonsin: telefonen (1). Även om det kommer att skilja sig från allt du har sett hittills, och jag är superexalterad, är det här bara början på historien om ingenting ”.

Detaljer om den nya enheten är fortfarande ganska knapphändiga för närvarande, även om vi vet att den kommer att drivas av en snabb Qualcomm-processor och kommer att använda en version av Googles Android-operativsystem som heter Nothing OS.

Företaget lovar också att dess operativsystem kommer att packa de bästa funktionerna i lager Android, fokuserat på det väsentliga. Den kommer att utformas för att ge en snabb och smidig upplevelse med hårdvara som integreras sömlöst med programvaran genom anpassade typsnitt, färger, grafik och ljud.

Vi får vänta och se hur det ser ut och hur det fungerar, men det skulle säkert kunna leverera den enkla upplevelse som många användare vill ha.

Fler nyheter om Nothing 1-telefonen väntas under de kommande månaderna. Om du funderar på att byta smartphones i år, är detta definitivt en att se upp med.

Relaterade Artiklar

Back to top button