Ny läcka antyder priser på Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 © 91Mobiles, OnLeaks

I väntan på det planerade tillkännagivandet nästa månad pratas det fortfarande om Samsung Galaxy Z Flip 4. Alltså, priset på nya hopfällbar smartphone verkar ha läckt ut.

Telefoner med vikbar skärm är i allmänhet dyrare än konventionella modeller. De största varumärkena marknadsför alltså generellt sina mobiler över tusen euro. Och om vi tror på de senaste ryktena som sajten förmedlar prisbabadenna vana kommer inte att förändras med Z Flip 4. Ja, vi kanske precis har upptäckt startpriset för denna mycket efterlängtade kopia.

Ett högt pris men långt ifrån oanständigt

Enligt denna femtonde läcka kommer Samsung Galaxy Z Flip 4 att anlända till Europa med ett utgångspris satt till 1 080 euro. Detta belopp kommer att tillämpas på 128 GB-varianten. För sin del kommer 256 GB-versionen att nå 1 160 euro och den med 512 GB lagring kan klättra upp till 1 280 euro. Naturligtvis måste vi vänta på ett officiellt tillkännagivande från Samsung innan vi dras med. Kom ihåg att den hopfällbara mobilen kommer att leverera Snapdragon 8 Gen 1-processorn, ett 3 700 mAh-batteri, en 6,7-tums AMOLED-skärm och en sekundär 1,9-tums AMOLED-panel.

Tillverkarens tal kommer att äga rum den 10 augusti 2022 under ett event speciellt anordnat för tillfället. Samsung Galaxy Z Flip 4 kommer att dyka upp tillsammans med Z Fold 4. Vi förväntar oss också att se en ny Galaxy Watch och helt nya Galaxy Buds!

Källa: prisbaba

Relaterade Artiklar

Back to top button