Ny förhandsvisning av One Outlook är inte klar, varnar Microsoft

outlook one © © Microsoft via The Verge

För några dagar sedan, den framtida versionen av Outlook-e-postklienten presenterades i bilder. Vid detta tillfälle hade One Outlook, eftersom det är dess namn, en estetik som liknar denSynNavigatör. Men även om vi kunde hoppas att denna enhetliga version är på väg att landa, varnar Redmond-företaget oss för att vi fortfarande måste ha tålamod…

På flykt sedan januari 2021 vet Microsofts nya e-postklient definitivt hur man får dig att vänta. Och även om det nyligen gjordes tillgängligt, är One Outlook bara inte redo ännu.

När lanseras One Outlook?

One Outlook, som till en början faller i händerna på professionella och utbildningskonton, bör gradvis etablera sig som Microsofts unika e-postklient på de senaste versionerna av tillverkarens operativsystem, nämligen Windows 10 och Windows 11.

Microsoft säger dock till oss att användare som har haft tillgång till One Outlook för tillfället måste undvika att använda denna nya version som, enligt jättens ord, fortfarande är långt ifrån att ha alla dess funktioner. Faktum är att företaget indikerar att det ännu inte är en betaversion utan en preliminär version som fortfarande är under utveckling. Med andra ord, One Outlook är för närvarande inte utrustad med alla nya funktioner som bör följa med den under sin utplacering under de kommande månaderna. Det är därför Microsoft uppmuntrar sina kunder att vänta tills den första betaversionen av One Outlook är officiellt lanserad och öppen för alla.

Men för de mest otåliga bland er, vet att denna betaversion bör ta sina första steg under de kommande veckorna, även om den initialt kommer att vara reserverad för medlemmar i Office Insider-programmet.

Källa: Senaste Windows

Relaterade Artiklar

Back to top button