Nvidias Shield TV-box finns till försäljning på Amazon

Idag på Amazon kan du beställa den utmärkta TV-boxen Nvidia Shield TV till försäljning till -18%: en avancerad lösning för att ha alla dina program i 4K var som helst.

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV är en Android-box som kan kopplas till vilken skärm som helst med HDMI-port för att titta på TV och spela spel i 4K tack vare alla streaming- och molntjänster.

Nvidia Shield TV i ett nötskal:

  • NVIDIA Tegra X1-processor
  • 2 GB RAM
  • 8 GB utbyggbart lagringsutrymme via microSD-kort

Genom att gå till Amazon denna måndagsmorgon kan du beställa Nvidia Shield TV för €119,99 istället för €146,30. Ett attraktivt pris för en 4K TV-box som också erbjuder spelmöjligheter.

Hitta Nvidia Shield TV för 119,99 € på Amazon

Ett bra pris för en high-end 4K TV-box

Nvidia Shield TV-erbjudandet finns på Amazon: du kan därför beställa denna cylindriska TV-box till det mycket attraktiva priset på 119,99 € på sajten. Den levereras med sin fjärrkontroll för att styra interaktionerna på skärmen. Å andra sidan finns det ingen HDMI-kabel (observera att ett paket med en HDMI-kabel finns på sajten för 10€ mer).

Genom att välja den här produkten får du en kompakt enhet som kan anslutas till vilken skärm som helst med ett HDMI-uttag för att förvandla den till en ansluten TV. Perfekt när du är på språng, på semester osv.

Enorma möjligheter med Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV är en liten cylindrisk enhet, 4 cm i diameter, 16,5 cm lång och väger 137 g. På ena sidan av lådan har du en Ethernet-port med nätuttaget. Och på andra sidan har du HDMI-porten och microSD-kortläsaren.

Det är här du kommer att kunna lägga ett kort om du vill utöka basminnet med 8 GB. På detta installerar du alla streamingtjänster via Android Play Store.

Allt styrs med fjärrkontrollen som använder Bluetooth och radiovågor. Du har vad du behöver för att styra ljudet, aktivera mikrofonen för att använda Amazon och Alexa röstassistenter och till och med en genväg till Netflix.

Och när du vill, koppla bara ur den för att ta den någon annanstans, anslut den till Internet (WiFi eller trådbunden) och använd alla dina applikationer.

Nvidia Shield TV

Hitta Nvidia Shield TV för 119,99 € på Amazon

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Nvidia Shield TV.

Upptäck de bästa TV-boxarna

Om du vill upptäcka TV-boxarnas värld kan du konsultera Clubic jämförande guide tillägnad ämnet. Du kommer att upptäcka skrivproven på flera modeller och kommer att kunna välja den som passar dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button