NVIDIA Shield TV: den senaste uppdateringen tänker särskilt på PS5 och Xbox One Series X/S-kontroller

nvidia-sköld © Nvidia

Årets första uppdatering för Android multimediabox NVIDIA Shield TV. På menyn i synnerhet: trådlöst stöd för kontroller Xbox Series X | S och av playstation 5.

myCanal och Control4 användare bör också vara nöjda.

Läs också:
VLC och Microsoft Edge beta är nu kompatibla med M1 Mac

NVIDIA fortsätter att stödja sin Shield TV

Om det är en sak som NVIDIA inte kan skyllas för, så stöder den inte sin Android TV-box på lång sikt. Faktum är att alla dess modeller, inklusive de äldsta från 2015, är nu trådlösa kompatibla med kontrollerna på den nya generationens konsoler.

För att para ihop PS5 DualSense eller Xbox Series X-kontrollen via Bluetooth | S, aktivera bara “associations”-läget för Shield TV och tryck sedan på PlayStation och Share-knapparna hos Sony eller associationsknappen hos Microsoft. Tillräckligt för att bekvämt spela Android- eller GeForce Now-spel, väl installerade i ditt vardagsrum.

Speciellt eftersom det inte är allt som den här uppdateringen ger. Shield TV är nu kompatibel med Control4 automation och hemautomationssystem; säkerhetskorrigeringen för Android från december 2020 finns också här tillsammans med några buggfixar.

Slutligen, mer specifikt i Frankrike, är UHD-innehållet i MyCanal-applikationen nu tillgängligt på två nya kanaler, nämligen Canal + UHD och Canal Events.

Källa: NVIDIA

Relaterade Artiklar

Back to top button