NVIDIA ökar produktionen av RTX 3060 Lite Hash Rate, för spelare och spelare… av internetkaféer

Gigabyte RTX 3060 OC Gaming © Gigabyte

Kan det vara så att marknaden för Grafikkort
återgå (mycket) gradvis till det normala?

Efter topparna i april förra året har kryptovalutor sett sina priser minskat under de senaste veckorna: en konsekvens av de åtgärder som Kina vidtagit eller bubblan sprängs, anledningarna är flera.

Samtidigt har grafikkortstillverkarna också erbjudit en del lösningar som släpp av modeller Lite Hash Rate – eller LHR – utrustad med begränsare för gruvdrift.

Läs också:
Grafikkort: priserna skulle äntligen tendera att falla

Tillhandahåll först cybercaféer

Enligt TechPowerUp skulle NVIDIA ha kunnat öka produktionen avsevärt av sin GeForce RTX 3060 LHR. Informationen om detta ämne är knapphändig och NVIDIA kommenterar inte den här typen av rykten.

Ändå preciserar journalisterna från IT Home att från och med juli borde utbudet av cybercaféer – i framför allt Kina – vara mycket bättre än tidigare. Om de är mycket sällsynta här, är dessa anläggningar fortfarande mycket populära i Sydostasien.

De led dock mycket först av pandemin och sedan av bristen på grafikkort. Denna sista punkt verkar därför komma att förbättras snart… hoppas naturligtvis att detta också kommer att vara ett gott tecken för oss européer.

Källa: TechPowerUp
, IT Hem

Relaterade Artiklar

Back to top button