NVIDIA erbjuder “RTX ON”-nycklar om du har tur

RTXon © NVIDIA

Företaget skänker nådigt tangentbordsnycklar. För att försöka få en så sker det på sociala nätverk.

Under de senaste månaderna, för att få ett grafikkort, är det bättre att ha en mycket bra budget. Och desto mer för att skaffa ett NVIDIA GeForce RTX-grafikkort, som slutligen säljs bakom en betalvägg. Om du inte kan få en sådan GPU utan att potentiellt tömma ditt bankkonto kan du alltid försöka vinna en RTX-nyckel. Nåväl, inget mirakel: om du inte har rätt GPU kan du hamra på den, det kommer inte att lägga till effekter strålspårning
i dina favoritspel… Men, som NVIDIA skriver, är det alltid ” dags att ta med magin med RTX-teknik…till ditt tangentbord! »

Snart spekulativt objekt?

För att få den underbara RTX ON-nyckeln behöver du inte surfa på återförsäljarwebbplatser. NVIDIA distribuerar det endast genom en community-tävling. De exakta villkoren för att erhålla är ganska vaga. Företaget bjuder helt enkelt in de som vill vinna en att granska sina Twitter-, Facebook- och Instagram-konton ” hela våren och försommaren “.

När det gäller själva beröringen talar det visuella för sig själv. Låt oss bara säga att det är en nyckel i borstad aluminium på vilken det står skrivet, i relief, “RTX ON”. Så. Enligt illustrationerna från NVIDIA, och enligt sunt förnuft, är nyckeln avsedd att ersätta ESCAPE-tangenten på ett tangentbord.

Om du vill piffa upp ditt tangentbord med den här tangenten, håll ett öga på NVIDIAs sociala medier. Annars skulle ingenting hindra dig från att sälja den till högstbjudande då…

RTXON © NVIDIA

Källa: NVIDIA

Relaterade Artiklar

Back to top button