NVIDIA: De senaste ryktena om GeForce RTX 40 är skrämmande

nvidia-senaste-rykten-geforce-rtx-40-skrämmande-top-of-the-range-prestanda

För spelare har den senaste tiden varit svår i ämnet grafikkort. Deras tillgänglighet hade blivit löjlig på grund av den enorma efterfrågan från kryptovalutagruvarbetare och som ett resultat har priserna skjutit i höjden vilket fått dem att skjuta i höjden. Men idag, enligt de senaste ryktena, toppen av sortimentet NVIDIAden GeForce RTX 40, kommer det att ha riktigt skrämmande prestanda. Här är alla detaljer.

NVIDIA: Prestandan hos GeForce RTX 40 kommer att bli ett skrik

Efter nyheten att GPU av NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti kommer att ha en 20GB minnesvariant, här är några nu skopa riktigt intressant nästa år.

Faktiskt just med hänsyn till toppen av sortimentet NVIDIA GeForce RTX 40 det verkar som ankomsten av dessa grafikkort är planerad till 2022. Enligt vad som har publicerats av kan RTX 40 nå 81 TFLOP av datorkraft. Ett exceptionellt språng om du tror att RTX 3090 kommer till 36 TFLOP.

NVIDIA lanserar GeForce RTX 30 SUPER ‘Ampere Refresh’ I januari 2022, GeForce RTX 40 ‘Ada Lovelace’ GPU:er i oktober 2022

Nyheten kommer från tweets från två kända läckare om de följer världen nära NVIDIA. Det är om Greymon55 Och Red Gaming Tech. Här är vad som publiceras i artikeln om GeForce RTX 40:

“”.

Valet av NVIDIA sträva efter att ha tillräckligt med bitar av GeForce RTX 40 produceras, för att inte störa någon vid lanseringen. Det är därför det beslutades att nå toppen av produktion i mitten av nästa år. Detta kommer att säkerställa att företaget har det nödvändiga lagret för en korrekt lansering i Detaljhandeln.

Ada Lovelace kommer att driva GeForce RTX 40-serien

Enligt andra rykten publicerade i samma artikel kommer det att vara just den NVIDIA Ada Lovelace GPU för att driva serien GeForce RTX 40. Detta kommer att tillåta den senare att nå generationssprång sett med Maxwell Och Pascal. Här är vad som står på:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button