Nothing Phone förbättrar sin kamera, hantering av Ear 1-hörlurar och mycket mer via en uppdatering

Ingenting Telefon 1 © © Christelle Perret för Clubic

Tillgänglig i några månader nu, den Ingenting Telefon (1) får en ny uppdatering firmware.

Tillräckligt för att migrera Nothing OS till version 1.1.4 och dra nytta av några alltid välkomna nya funktioner.

Nytt för Nothing-telefonen (1)

Goda nyheter för alla ägare av smartphonen som erbjuds sedan några månader av märket Nothing, eftersom Nothing Phone (1) får en ny stor uppdatering. Det senare gör att smarttelefonen nu kan drivas av version 1.1.4 av det mobila ekosystemet Nothing OS, uppenbarligen med några nya funktioner och andra optimeringar på menyn.

Uppdateringen möjliggör framför allt en bättre integration av funktionerna i Ear-applikationen (1), utan att glömma supporten LHDC högupplöst ljud, samt möjligheten att växla navigationsgränssnittet. Till detta kommer närvaron av septembersäkerhetspatchen, ett Always On Display-läge vars energiförbrukning har minskat, förbättringar av Face Unlock och en smartphone som lovar mer måttlig uppvärmning.

Uppdateringen av Nothing OS 1.1.4 gör också en del nytta på fotosidan, med möjligheten att vattenmärka Ingenting på bilder, samt en ny algoritm för att förbättra stabiliteten vid fotografering av rörliga motiv. På samma sätt har snabbare inspelning i ultravidvinkelläge med HDR aktiverat och bättre färgkalibrering i samma ultravidvinkelläge lagts till. Du vet vad du måste göra då.

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button