Notebook HP Omen X Windows 10 – en spelbest!

De flesta bärbara speldatorer ser aggressiva ut idag, med vinklat chassi, böjda kanter, färgglada bakgrundsbelysta tangentbord och stora, stiliserade luftventiler. Anteckningsbok HP Omen X-baserad (HP OmenX)Windows 10 har alla dessa funktioner. Ja, efter en kort period av inaktivitet är HP tillbaka med ett nytt erbjudande som markerar PC-tillverkarens återkomst till spelvärlden.

HP Omen X laptop med Windows 10

Vad du tydligt kan se vid den första titten på denna ebenholtsskönhet är soundboarden med en slät svart finish (konstgjordt kolfibermönster). Den täcker tangentbordet och pekplattan. Röda bokstäver längst ner på kortleken påminner om alla märkets varumärken OMEN . Utöver allt detta, i det övre vänstra hörnet av däcket, bredvid högtalargallret, finns en tyst strömknapp.

Denna avancerade bärbara dator har fantastisk grafik, blixtsnabb bearbetning och uppslukande ljud. Den designades för total dominans och designades exklusivt för spel. Den finns i olika komponenter beroende på dina spelbehov och budget.

Maskinens basmodell medföljer GTX 1070 med 1080p-skärm, 16 GB Bagge(RAM) och 256 GB solid state-enhet / (GB SSD)hårddisk(HDD) för 1 TB till ett pris av 1999 dollar. Han använder processorer (CPU)Intel (Intel 7:a)Kärna 7:e generationens i7 med upplåst överklockning. För att släppa lös mer råkraft kan en köpare spendera upp till $3 699 på en avancerad modell med en GTX 1080 med

För att släppa lös mer kraft kan köparen spendera upp till $3699 på en avancerad modell med en GTX 1080 med en 4K-skärm, 32GB Bagge(RAM) och två fast tillstånd(SSD) 1 TB-enheter / hårddiskar kapacitet(HDD) 1 TB .

Utöver ovanstående, Omen X inkluderar en ångkyld termisk design med dubbla fläktar för att motstå värme under överdrivna, tunga och långa spelsessioner. Fläktarna är speciellt utformade för att dra luft genom botten och ventiler på sidorna för att hålla den inre temperaturen inom normala gränser. Men i gengäld finns det en förlust – ingen optisk enhet!

För att ansluta finns det tre vanliga USB uttag(USB), två USB uttag(USB)-C Blixt hamn HDMI med stödet HDR-utgång(HDR-utgång), mini displayport , ethernet och kortläsare.

HP Omen X laptop med Windows 10

Slutlig(Slutlig) dom: HP avslöjar inget nytt när det gäller design och konfiguration, det lägger till några unika aspekter tack vare dess uppgraderingsbarhet. Betala(Vänligen) observera att alla modeller är VR redo.

Intresserade köpare kan besöka HP:s officiella webbplats och dra nytta av veckoerbjudanden! Du kan spara upp till 50 % på utvalda varor, plus få fri frakt och returer! Mer information om produkten finns på denna Windows-bloggsida.

De flesta bärbara speldatorer idag är gjorda för att se aggressiva ut, med kantiga kroppar, böjda kanter, flerfärgade lampor på tangentbordet och stora stiliserade fläktventiler. HP Omen X bärbar dator som drivs av Windows 10 har alla dessa funktioner. Ja, efter en kort period av viloläge är HP tillbaka med sitt nya erbjudande som markerar datortillverkarens återkomst till spelvärlden.

HP Omen X Windows 10 bärbar dator

HP Omen X Windows 10 bärbar dator

Vad som är tydligt synligt i den första looken av denna ebenholtsskönhet är ett däck med en slät svart finish (faux kolfibermönster). Den omsluter tangentbordet och pekplattan. Röda bokstäver längst ner på däcket påminner om alla varumärken som tillhör OMEN. Utöver allt detta finns det en strömknapp som är tyst i det övre vänstra hörnet av däcket, precis intill högtalargallret.

Den avancerade bärbara datorn har fantastisk grafik, blixtsnabb bearbetning och uppslukande ljud. Den har designats för total dominans och konstruerad exklusivt för spel. Den finns i en mängd olika komponenter beroende på dina spelbehov och budget.

Basmodellen av maskinen levereras med en GTX 1070 med en 1080p-skärm, 16 GB RAM och en 256 GB SSD / 1 TB HDD till ett pris av 1 999 USD. Den använder Intel 7:e generationens Core i7-processorer med olåsta alternativ för överklockning. För att frigöra den mer råa kraften kan en köpare spendera upp till $3699 för en avancerad modell med en GTX 1080 med

För att frigöra den mer råa kraften kan en köpare spendera upp till $3699 för en avancerad modell med en GTX 1080 med 4K-skärm, 32GB RAM och 2 x 1TB SSD-lagring / 1TB HDD.

Bortsett från ovanstående har Omen X en dubbelfläkt, ångkyld termisk design för att hantera värmen från överdrivna, hårda och långa spelsessioner. Fläktarna är speciellt utformade för att dra in luft genom botten och ventiler på sidorna för att hålla temperaturen på inälvorna inom de normala gränserna. Men det finns en förlust i utbyte – det finns ingen optisk enhet!

För anslutning finns tre vanliga USB-portar, två USB-C Thunderbolt-portar, en HDMI-port som erbjuds med stöd för HDR-utgång, mini DisplayPort, Ethernet och en kortläsare.

HP Omen X Windows 10 bärbar dator

Slutlig dom, även om HP inte bryter någon ny mark med avseende på design och konfiguration, lägger den till några av de unika aspekterna genom sin uppgraderingsförmåga. Observera att alla modeller är VR redo.

Intresserade köpare kan besöka HP:s officiella webbplats och ta del av veckoerbjudandena! Du kan spara upp till 50 % på utvalda produkter, plus få fri frakt och returer! Du kan hitta mer information om produkten på denna Windows-bloggsida.

Relaterade Artiklar

Back to top button