Nostradamus: Profetior avslöjar vad vi kan förvänta oss från 2022

Med vaccinationskampanjen i Italien minskar infektionerna från Covid-19 avsevärt. Även i världen är uppgifterna lugnande och varierande, liksom Mario Draghi, de tror att vacciner kommer att sätta stopp för pandemin. Men det kommer verkligen att vara så olyckor för mänskligheten? Enligt egen stil tolkar från gamla uppenbarelser för framtiden, nej. Verkligen många astrologersom förlitar sig på profetior från Nostradamushar upptäckt vad vi kan förvänta oss av det nya året 2022.

Nostradamus: 2022 är nära och det kommer också att bli ett farligt år

“”. Detta är den första quatrainen av Nostradamus som, enligt experter, avslöjar vad som kommer att hända i 2022.

Ett år av krig där de döda kommer att vara många. Enligt vissa astrologerpå grund av de väpnade konflikterna kommer stränderna att fyllas med invandrare flyr från sina länder som plågas av våld. Och det kommer sju gånger fler än idag.

Det finns också en profetiaeuropeiska unionen som, enligt tolkarna och forskarna av Nostradamusi 2022 skall falla förödande. Den kränkande kvatänen skulle vara denna:

“”.

Och det finns mer, för också Paris skulle vara i fara. Faktum är att forskare av Nostradamus de spelade en annan fyrradig strof som skulle avslöja hur den franska huvudstaden in 2022 det kommer belägrad och kommer att förbli isolerad från hela världen under lång tid:

“”.

Och om fantasin enligt din åsikt inte har några gränser, då måste du se hur de tolkade denna andra kvat av Nostradamus. Ett maraton av det absurda där det inte finns några vinnare och vägen aldrig tar slut:

“”.

I praktiken, för vissa, med denna quatrain Nostradamus skulle ha förutspått död av den nordkoreanske diktatorn Kim Jong Un. Det krävs en bra fantasi för att föreställa sig allt detta, tycker du inte?

Bättre att inte få det föreslå från denna information baserad på en ren tolkningar som fortsätter att vara förnekat av fakta. Rider vågen av kollektiv rädsla det har alltid varit det enklaste valet att bli framgångsrik. Så, få inte upp det manipulera av dem som älskar falska nyheter och använder framtida att underkuva människor.

Relaterade Artiklar

Back to top button