Nostradamus: gör dig redo för en mardrömsommar, säger profeten

Något mycket dåligt kommer att hända och att säga att det är den berömda Nostradamus i sina skrifter från 1555. Han skrev en bok som heter “Profetiorna” med prognoserna för de följande åren skrivna på den, och till och med överträffande dagens. Vad kommer att hända?

Nostradamus: vad upptäckte han 1555?

Den franske astrologen, författaren, apotekaren och apotekaren, även känd som Michel de Notre-Dame1555 skrev han: Hittills är det oklart om han hänvisade till a klimatförändring eller till en solstorm där men i alla fall, tyvärr, alla hans antaganden går i uppfyllelse med tiden. Han namngav också en fruktansvärd jordbävning längs San Andreas-förkastningen i Kalifornien och fallet av en asteroid på jorden: “”. Lyckligtvis har NASA lugnat oss genom att förneka att vi inte kommer att se asteroider falla på minst 100 år.

Å andra sidan, det som är skrämmande är förutsägelsen om ett möjligt krig eller ett ögonblick av internationell spänning mellan länder som experter tar tillbaka tillIslam. Nostradamus skrev: Otroligt att tänka, men allt verkar passa perfekt. Vad mer kan hända när som helst?

Relaterade Artiklar

Back to top button