Nostradamus: efter drottningens död, låt oss förbereda oss för tredje världskriget

Vilken värre nyhet än den plötsliga ankomsten av en profetia med skräck nyanser? Det som har dykt upp från det förflutna är inte alls ett gott omen, med tanke på den situation som har uppstått under denna katastrofala period, för att tala om Kvadrar av Nostradamus det är som att lägga bränsle på elden. Men någon måste säga till dig, det är upp till dig att bestämma om du ska tro det eller inte. En sak till hans fördel måste dock sägas: han han lyckades förutsäga drottningens död vid 96 års ålder 2022.

Nostradamus: den gamle profetens ord om 2022

I en värld av tvivel vad vi vet tack eller på grund av Nostradamus är att Tredje världskriget är på väg att börja. Å andra sidan, tidigare kunde den franske astrologen och profeten född 1500 förutse olika fakta som sedan blev verklighet med tidensom Hitlers uppkomst och attacken mot tvillingtornen den 11 september 2001.

Vi skulle vilja kunna berätta att det här är galna rykten, men med tanke på de tidigare förutsägelserna får något oss att tro att profeten kan ha fattat rätt igen. I de kvatän som rapporterades om hans arbete från 1555 läser vi:

Och att följa: men också: och slutligen ”För att inte tala om ankomsten av en fruktansvärd jordbävning i Asien på grund av extrem torka, och de 7 månaderna av

Relaterade Artiklar

Back to top button