Nostradamus: astrologen och profeten hade förutsett krig så tidigt som 1555

Efter två år av pandemi och dödsfall, när allt verkade lugna ner sig, har något återvänt som gör oss andfådda. Freden är över, en lång period av sammandrabbningar och oskyldiga dödsfall. Och tyvärr måste vi erkänna att den här gången hade Nostradamus sett oss länge också. Den franske astrologen, författaren, apotekaren och apotekaren, även känd som Michel de Notre-Dame1555 gav han ut en bok med titeln “Profetiorna” och innehåller just en rad händelser som idag definieras som “förutsägelser”.

Nostradamus: vad mer kan hända 2022?

Han skrev: och hur man skyller på honom. Hittills är det inte klart om han talade särskilt om en klimatförändring eller en solstorm där men i alla fall, tyvärr, alla hans antaganden går i uppfyllelse med tiden. Dessutom talade han om en fruktansvärd sådan jordbävning längs San Andreas-förkastningen i Kalifornien och fallet av en asteroid på jorden: “”. Men åtminstone på detta kan vi vara säkra, eftersom NASA har sett till att vi inte kommer att se asteroider falla på minst 100 år.

Det som å andra sidan är oroande är prognosen om ett eventuellt krig eller ett ögonblick av internationell spänning mellan länder som experter hänvisar tillIslam. Nostradamus skrev: Uppenbarligen är det meningslöst att specificera referensen till idag. I hopp om att allt snart tar slut, inbjuder vi dig att vara stark och inte kollapsa, för förr eller senare kommer freden att triumfera.

Relaterade Artiklar

Back to top button