Nostradamus: annat än 2012 kommer världens undergång att hända 2022!

Och om världens ände som förutspåddes av Mayans 2012 var bara ett stavfel? Visserligen kan detta verka som en helt ogrundad hypotes, men teorierna från den franske astrologen, författaren, apotekaren och apotekaren kommer att få dig att tänka om. i alla fall Nostradamus lyckats förutsäga starten på ett krig, miljökatastrofen och många andra händelser som har visat sig verkliga hittills …

Nostradamus: kommer 2022 att bli året för världens undergång?

Nostradamus i boken med titeln “Profetiorna” och daterad till 1555 berättade den vad som skulle hända under de följande århundradena. Idag, under det tjugoförsta århundradet, visar hans teorier sig vara sanna.

Han skrev: citerar också ankomsten av en fruktansvärd jordbävning längs San Andreas-förkastningen i Kalifornien och fallet av en asteroid på jorden: “”. Men åtminstone på detta kan vi vara säkra, eftersom NASA har sett till att vi inte kommer att se asteroider falla på minst 100 år.

Men inte bara det, för Nostradamus förutspådde också ett möjligt krig eller ett ögonblick av internationell spänning mellan länder som experter tar tillbaka tillIslam. Astrologens och profetens ord verkar vara överdrivet aktuella.

Relaterade Artiklar

Back to top button