NordVPN för Android

VPN för din Android-telefon

Om du är som de flesta använder du din Android-telefon till nästan allt. Du kollar din e-post, surfar på webben, chattar med vänner och mycket mer. Och det är därför det är så viktigt att ha ett VPN för din Android-telefon.

Ett VPN (virtuellt privat nätverk) säkrar din internetanslutning och låter dig surfa anonymt på webben. Den gör detta genom att kryptera din data så att din ISP (internetleverantör) inte kan se vad du gör online. En VPN döljer också din IP-adress, vilket gör det svårare för tredje part att spåra din onlineaktivitet.

Det finns många fördelar med att använda ett VPN, men den viktigaste är säkerheten. Med ett VPN kan du vara säker på att din data är säker från nyfikna ögon. Och eftersom en VPN krypterar din trafik, gör det det också svårare för internetleverantörer att strypa din internetanslutning.

Varför du kan behöva tänka på att använda VPN

Det finns ett antal anledningar till varför du kanske vill överväga att använda VPN. Här är några av de vanligaste:

  1. Du vill hålla din onlineaktivitet privat

Om du är orolig för din integritet online kan det hjälpa att använda ett VPN. Genom att kryptera din trafik och dirigera den genom en VPN-server kommer din ISP (internetleverantör) och andra tredje parter inte att kunna se vad du gör online. Detta är särskilt användbart om du använder offentligt Wi-Fi, eftersom det kan förhindra att andra snokar efter din aktivitet.

  1. Du vill komma åt blockerat innehåll

En annan vanlig anledning till att använda VPN är att kringgå internetcensur och komma åt blockerade webbplatser eller innehåll. I vissa länder begränsar regeringen åtkomsten till vissa webbplatser eller innehåll. Genom att ansluta till en VPN-server i ett annat land kan du kringgå dessa begränsningar och komma åt önskat innehåll.

  1. Du vill förbättra din streamingupplevelse

Om du försöker strömma videoinnehåll från Netflix, Hulu eller någon annan tjänst kan användningen av ett VPN ibland förbättra din streamingupplevelse. Detta beror på att vissa streamingtjänster använder geoblockering, vilket begränsar innehåll baserat på din plats. Genom att ansluta till en VPN-server i ett annat land kan du kringgå dessa begränsningar och komma åt önskat innehåll.

  1. Du vill skydda dig själv när du använder offentligt Wi-Fi

När du ansluter till offentligt Wi-Fi finns det alltid risken att någon kan spionera på din aktivitet. Genom att använda ett VPN kan du kryptera din trafik och skydda dig mot potentiella hot.

  1. Du vill spara pengar på resekostnader

Om du planerar en resa utomlands kan du använda ett VPN för att spara pengar på dina resekostnader. Många hotell och flygbolag erbjuder rabatter för bokning via sina webbplatser. Dessa rabatter är dock ofta bara tillgängliga om du befinner dig i samma land som hotellet eller flygbolaget. Genom att ansluta till en VPN-server i destinationslandet kan du kringgå dessa begränsningar och få tillgång till rabatterade priser.

NordVPN

NordVPN för Android är ett underbart sätt att hålla din mobiltrafik säker, tack vare dess vänliga gränssnitt och utmärkta säkerhetsfunktioner. Din mobil kanske inte har en LAN-port eller behöver att använda Wi-Fi, men det betyder inte att du är säker från nyfikna ögon från trebokstavsmyndigheter, angripare eller annonsörer. Det är därför det är en anständig plan att skapa ett virtuellt icke-offentligt nätverk, eller VPN, liknande NordVPN, för din Android-smarttelefon. NordVPN är imponerande, med det största utbudet av servrar vi har sett, specialiserade servrar, annonsblockering och ett superbt användargränssnitt.

NordVPN för Android: release notes | NordVPN

Hur fungerar NordVPN?

NordVPN krypterar din internettrafik och dirigerar den genom en säker tunnel till en fjärrserver. På så sätt skyddas dina data från nyfikna ögon, inklusive din internetleverantör och statliga myndigheter. NordVPN döljer också din riktiga IP-adress, vilket gör det svårt för någon att spåra din onlineaktivitet. Dessutom tillhandahåller NordVPN ett antal säkerhetsfunktioner, såsom en kill switch och DNS-läckageskydd.

Funktioner hos NordVPN

NordVPNs funktioner är det som skiljer den från andra VPN-leverantörer. NordVPN erbjuder en mängd olika funktioner som gör det till det perfekta valet för dem som letar efter en pålitlig och säker VPN-leverantör.

Några av NordVPNs mest anmärkningsvärda funktioner inkluderar:

  • AES 256-bitars kryptering med 2048-bitars nyckel: Detta är samma krypteringsnivå som används av den amerikanska militären och anses vara okrossbar. NordVPN använder denna kryptering för att skydda din data från nyfikna ögon, vilket säkerställer att din integritet alltid är skyddad.
  • Ingen loggpolicy: NordVPN sparar inga loggar över din aktivitet medan du är ansluten till deras servrar. Det betyder att din identitet och aktiviteter är helt säkra med NordVPN.
  • Användarvänligt gränssnitt: NordVPNs gränssnitt är designat för att vara användarvänligt och lätt att använda. Även om du inte är tekniskt kunnig kommer du enkelt att kunna navigera i NordVPNs gränssnitt och använda alla dess funktioner.
  • 24/7 kundsupport: Om du någonsin har några problem med NordVPN, är deras kundsupport tillgänglig 24/7 för att hjälpa dig. Du kan kontakta dem via livechatt eller e-post, och de hjälper dig alltid.

Det här är bara några av de fantastiska funktionerna som NordVPN erbjuder. Om du letar efter en pålitlig och säker VPN-leverantör är NordVPN det perfekta valet för dig.

NordVPN Android Installationsguide - VPN Fan

Hur man ställer in och använder NordVPN på din Android-telefon?

Först måste du registrera dig för ett NordVPN-konto. Du kan göra detta på deras hemsida eller genom någon av deras appar. När du har ett konto laddar du ner NordVPN-appen från Google Play Butik.

När appen är installerad, öppna den och logga in med dina NordVPN-uppgifter. Välj sedan en serverplats från listan. Vi rekommenderar att du väljer en server som är nära din nuvarande plats för bästa hastighet.

När du är ansluten till en server kan du surfa på internet som vanligt. Din trafik kommer att krypteras och dirigeras via VPN-servern, så din integritet kommer att skyddas.

Om du behöver hjälp erbjuder NordVPN 24/7 livechattsupport. Du kan också hitta användbara handledningar och vanliga frågor på deras hemsida.

Integritetspolicy

NordVPNs integritetspolicy är för det mesta tydlig, även om vissa kan skrämmas av dess täta vägg av text. Den goda nyheten är att NordVPNs sekretesspolicy är starka. Mot början lyder policyn: ”Vi [NordVPN] behandla endast minimal användardata – bara så mycket som det är absolut nödvändigt för att underhålla våra tjänster.” Dessa funktioner är begränsade till tillhandahållandet av NordVPN-tjänsterna, betalningshantering och drift av en webbplats och mobilapplikationer. Följaktligen, “NordVPN använder tredje parts databehandlare endast för bearbetning av betalningsdata och grundläggande webbplatsanalys”, vilket är ganska standard. Du kan skicka en begäran till NordVPN för att ta reda på eller korrigera eventuell personlig information som företaget har samlat in om dig.

När det gäller VPN-användning specifikt, “garantier NordVPN en strikt no-logs-policy för NordVPN-tjänster, vilket innebär att dina aktiviteter som använder NordVPN-tjänster tillhandahålls av en automatiserad teknisk process, inte övervakas, registreras, loggas, lagras eller skickas till någon tredje part. ” Policyn fortsätter, “Vi lagrar inte anslutningstidstämplar, sessionsinformation, använd bandbredd, trafikloggar, IP-adresser eller annan data.” Alla dessa policyer verkar solida för oss, men i slutändan måste du vara bekväm med den här policyn på egen hand, så se till att läsa den själv också.

Gratis VPN APK Ladda ner för Android | NordVPN

Användnings- och hastighetstest

Vi testade NordVPN på en Google Pixel som kör Android 9. Vi tenderade inte att ha några problem med att arbeta in i appen och inte heller kunde vi ha någon fördröjning eller kraschar vid användning. Tillförlitligheten hos en VPN-app är viktig eftersom det är din första (och förmodligen viktigaste) försvarslinje mot internetbaserade integritetshot. Appens stil och layout är snygg och stilren, ett markant avsteg från de trista, förvirrande gränssnitt som dominerar säkerhetssektorn.

Appens huvudsida visar en stor karta med alla NordVPNs serverplatser. Den massiva Quick Connect-knappen på en lägre plats på kartan ansluter dig till den server som NordVPN tycker är bäst för dig. Du kan också välja en server från kartan, eller bläddra höger ner för att välja från en lista med servrar organiserade efter land. Användare har till och med valet att visa servrar till Mina favoriter, välja en bland NordVPNs specialservrar eller söka efter en viss server.

Alla VPN-tjänster du väljer kan förmodligen påverka dina nätverkshastigheter. Dina hastigheter medan du är ansluten till ett VPN beror på många variabler, som din geografiska plats, tiden du ansluter, servern du väljer och till och med din enhet. Som sådan, överväg att ta en titt på resultaten mer av en bild av VPN-prestanda vid testtillfället än en definitiv ranking.

När vi tenderar att kontrollera mobila VPN stänger vi av mobilinformation och kopplar upp oss med PCMags snabba FiOS-association via Wi-Fi. vi tenderar att tänka på att detta är en VPN-situation. Det kontrollerar samtidigt kvicksilverkaraktären hos cellulära nätverk och återspeglar scenariot under vilket en VPN förmodligen kan användas. Om, som NordVPN gör, appen mekaniskt väljer en server, använder vi den för att testa. Om inte, väljer vi den server som kan erhållas högst i USA.

När vi väl är anslutna kör vi många hastighetstester som drabbar Ooklas Speedtest.net-appen med och medan VPN inte är aktivt. vi tenderar att sedan jämföra det medianbaserade genomsnittet av dessa tester för att hitta en % förändring. (Observera att Ookla hålls nära av Ziff Davis, som tillsammans äger PCMag.)

NordVPN blir allt snabbare: här är anledningen | NordVPN

Hur mycket kostar NordVPN?

NordVPN har nyligen avbrutit sin gratis provperiod eftersom det sades att bedragare missbrukade den. Tjänsten finns där ute för 11,95 USD per månad, vilket är den kära aspekten av ett VPN. Det här genomsnittliga månadspriset för en av PCMags topprankade Android VPN: er är $10,16. Personlig webbåtkomst, å andra sidan, kostar endast 6,95 USD per månad. Det finns flera fantastiska gratis VPN-tjänster tillgängliga, så att ha ont om pengar är ingen ursäkt för att inte vara säker online. Till exempel, gratistjänsten ProtonVPNs ($6,63 per månad för 2 år inställd på ProtonVPN) medför inga databegränsningar. Om du märker att du bara älskar NordVPN kan du satsa på långsiktiga planer. En sexmånaders plan kostar $54, och $83,88 ger dig ett års användning av VPN-tjänst.

Ett NordVPN-abonnemang låter dig använda tjänsten på upp till 6 enheter synkront, vilket är något över genomsnittet. Som sagt, IPVanish och CyberGhost erbjuder 10 respektive 7 samtidiga anslutningar, och Avira Phantom VPN låter dig använda så många enheter du föredrar utan begränsning. Om du har varje iPhone och Android-enhet har du tur. NordVPN iPhone-appen är ganska lik den Android. Utöver Android erbjuder NordVPN tjänster för Chrome, Firefox, iOS, Linux, macOS och Windows. Du kommer samtidigt att konfigurera NordVPN på din router för att skydda alla enheter i nätverket.

Slutsats

Det råder ingen tvekan om att du helt enkelt skulle vilja ha Associate in Nursing Android VPN, och NordVPN är en av våra favoriter. Tjänsten fick en Editors alternative award på skrivbordet med sin enkla design, en mängd avancerade funktioner och underbara hastighet. Ta en titt på poängen. Medan Android-versionen inte kommer att ha alla NordVPNs skrivbordsfunktioner, har den ett högklassigt gränssnitt, ett stort utbud av servrar (inklusive specialiserade servrar) och kraftfulla leder till våra hastighetstester. Följaktligen är NordVPN en Editors alternativ vinnare för Android-enheter också. Icke-public net Access är ett annat toppval, på grund av dess djupgående anpassningsalternativ, medan TunnelBear är ett perfekt val för vanliga användare.

NordVPN 4.11.5 Apk + Mod för Android – xDroidApps

Relaterade Artiklar

Back to top button