NordicTrack: spegeln kommer som gör att du kan träna med din personliga tränare

Om vi ​​använde 100 % av vår hjärna (eller nästan), skulle extraordinära idéer komma ut som den vi ska prata med dig om idag. Först och främst är huvudpersonen en speciell sådan spegel kunna agera som personlig tränare och det kan bli framtidens vändpunkt. Hans namn är Valv av och kommer utan tvekan att ge oss oväntade överraskningar.

NordicTrack: Hur den digitala personliga tränaren Vault fungerar

Under lockdownen höll vi formen genom att följa slumpmässiga videor på webben eller i andra fall fortsätta kortet som gjordes i gymmet. Med den nya uppfinningen kanske detta inte längre är användbart. Som vi tidigare nämnt är det en fråga om NordicTrack, ett amerikanskt varumärke som är välkänt bland fitnessentusiaster. Detta nyligen lanserade Vault, en 60-tums smart spegel placeras vertikalt och monteras på väggen, med vilket det är möjligt kontrollera din hållning medan du tränar. Det finns också gudar på den instruktörer vilket möjliggör en visuell jämförelse med det som föreslås.

Strukturen för skapandet av NordicTrack är helt gjord av stål och kol. Vad mer är, Vault packar en 32-tums pekskärm som roterar 360 grader för att kunna observera varje detalj av kroppen medan du gör övningarna, tre högtalare, bluetooth och prenumerationen i ett år i iFit-katalogen. Den kommer också att erbjuda 140 olika träningspass inklusive pilates, yoga, stretching, muskelförstärkning. NordicTrack föreslår två versioner: skillnaden ligger i det dyrare integrerade kitet, som inkluderar styr, band, gummiband och en mängd andra tillbehör. Den andra är däremot begränsad till handduken för träning. Kostnaderna mellan de två varierar mycket från 2999 dollar till 1999 dollar av den andra.

Relaterade Artiklar

Back to top button