Nokia: HMD Global förvandlar en historisk modell till en modern

Samlare från hela världen samlas för att bli indignerade eller för att göra vad som krävs för att vinna det som snart kan bli där aktuell granskning av en av mobiltelefoner vem gjorde historia från Nokia. Verkligen, HMD Global – ett företag som förvärvade det historiska finska varumärket – hade den briljanta idén att skapa en historisk modell från Nokia i modernt utseende. Priset är överkomligt, men det ser ut som att det snart kommer att växa med tanke på priset unikhet. Här är detaljerna.

Nokia: välkommen tillbaka till den mycket älskade 6310

En av gudarna är tillbaka i bra form mobiltelefoner mest älskad och uppskattad någonsin producerad av Nokia i det nu avlägsna 2001. Idag återvänder han till scenen starkare än tidigare tack vare den intressanta idén om HMD Global som har bestämt sig för att producera en ny omtolkning. Dess framgång, bara för älskare årgångkan ta honom till toppen av listorna samlare från smartphone Och mobiltelefoner. Men den kanske inte gillar det och begraver den här nyheten.

Låt det vara rätt HMD Global för att beskriva denna singularis mobiltelefon det när det gäller linje Och färger får dig genast att vilja köp några ett:

“”.

Så det är en nostalgiskt val som kommer att glädja dem i en telefon leta bara eftergrundläggande. Uppenbarligen utan att ge upp fritiden, som den gamla goda FM-radion, et al spelande, med det berömda och enormt populära Snake-spelet. Och så finns det pris vilket inte alls är dåligt. Verkligen det nya Nokia 6310 det kostar bara 59 eurofinns i två färger: svart eller mörkgrön.

Kort sagt, mobiltelefoner Nokia de satte aldrig och många, bland de flesta historikeridag är de värda en riktig förmögenhet. Samlare har hittat bröd för sina tänder, i väntan på denna återupplivande av 6310 några decennier går.

nokia-6310-hmd-global

Relaterade Artiklar

Back to top button