Njut av en gratis Samsung induktionsladdare!

Var försiktig, denna bra plan kommer inte att vara särskilt länge! Samsung EP-P1300 induktionsladdare kostar bara 19,99 € hos Fnac istället för 39,99 €. Och det finns också ett återbetalningserbjudande på 20€ på Samsung-tillbehör som den här produkten är en del av. Vad det gör det kostar dig ingenting!

Samsung EP-P1300 © Samsung

Samsung EP-P1300 med två ord:

  • 9W snabbladdning
  • Kompatibel med alla Qi-enheter
  • Laddnings-LED dämpas på natten

Se erbjudandet på gratis Samsung EP-P1300 på Fnac

En dubbel sänkning som sätter Samsung på 0 €

Trevlig kampanj att hitta på Fnac just nu. Induktionsladdaren som är kompatibel med alla Qi-enheter går från €39,99 till €19,99. Och om du kombinerar detta erbjudande med ODR tillgängligt från Samsung fram till den 30 juni 2022, kommer du att kunna få ersättning för det spenderade beloppet. Vad som gör denna lilla enhet kommer att ha varit gratis.

Det är en väldigt enkel induktionsladdare. Koppla bara in den i strömförsörjningen så fungerar det. Placera helt enkelt din kompatibla smartphone, smartklocka eller hörlursfodral på den så börjar den laddas som om den var ansluten till elnätet.

En praktisk och diskret induktionsladdare

Samsung EP-P1300 induktionsladdare är väldigt praktisk eftersom den tar nästan ingen plats. Diskret på ett skrivbord eller nattduksbord försvinner det helt när en smartphone placeras på det. Med 9W-laddningen laddas din enhet sakta men säkert. Och du kan ta den i farten när du behöver den.

Om du använder den nära din säng kan du med ett alternativ växla lysdioden som fungerar som laddningsindikator till nedtonat läge. Så du kommer inte att störas av detta lilla ljus medan du sover. Den är kompatibel med bland annat Galaxy Buds, Buds+, Buds Live, Galaxy Buds Pro, AirPods 2 och AirPods Pro.

Se erbjudandet på gratis Samsung EP-P1300 på Fnac

Att välja rätt induktionsladdare

Om du inte vet vilken induktionsladdare du ska välja utifrån din utrustning, låt dig vägledas av Clubic-jämförelsen. Den sistnämnda samlar ett stort antal skärmade modeller och låter dig se tydligare för att välja den som är kompatibel med din smartphone eller annat.

Relaterade Artiklar

Back to top button