Njut av din musik, överallt, med Bose SoundLink Color II till rea!

Om du letar efter en uppkopplad högtalare som följer dig absolut överallt till ett bra pris bör detta erbjudande från Amazon intressera dig.

Bose SoundLink Color II-högtalare © Bose

Den effektiva och särskilt tåliga Bose SoundLink Color II-högtalaren drar nytta av en fin rabatt.

Bose SoundLink Color II i korthet

  • Utmärkt prestanda och självständighet
  • Inbyggd mikrofon för röststyrning
  • Extremt hållbar och pålitlig

Hitta denna Bose terränganslutna högtalare på Amazon för 91,99 € istället för det lägsta pris som nyligen visades på 99,99 €.

Hitta Bose SoundLink Color II för 91,99 € på Amazon

Bose SoundLink II till försäljning på Amazon

Detta erbjudande på den anslutna Bose SoundLink Color II-högtalaren erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga 23 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

En högpresterande och hållbar ansluten högtalare

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av en uppkopplad högtalare från Bose, ett märke som inte längre presenteras i fält, modell SoundLink Color II.

Tack vare sin egenutvecklade teknologi erbjuder Bose här en högtalare med utmärkt ljudkvalitet. Via Bluetooth går det att para ihop den med olika enheter runt omkring dig för att kunna sända samma ljud och på så sätt ställa in stämningen var du än befinner dig.

Som en smart högtalare stöder SoundLink Color II Siri eller Google och röstmeddelanden med en inbyggd mikrofon för handsfree-användning. Genom Bose Connect-applikationen, som därför är kompatibel med Android och iOS, kan du helt styra den från din smartphone. En inbyggd mikrofon med en räckvidd på cirka nio meter möjliggör också helt handsfree kontroll av högtalaren.

För att inte förstöra någonting har den här högtalaren en design klädd i en svart beläggning som är lika elegant som den är robust, vilket gör den resistent mot vatten och stötar. Detta tillsammans med ett uppladdningsbart litiumjonbatteri via en USB-port och erbjuder en autonomi på åtta timmar gör den de facto till en idealisk följeslagare för semestern.

Bose SoundLink Color II © Bose

Hitta Bose SoundLink Color II för 91,99 € på Amazon

Hitta den smarta högtalare du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av denna Amazon-kampanj, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa anslutna högtalarna 2022, för att se vad denna Bose backpackerprodukt är värd mot konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button