Nintendo Switch: här är ett bra erbjudande som du inte får missa innan jul!

Nintendo Switch finns till rea på Cdiscount, det är dags att dra nytta av den för att diskret placera den under trädet om några dagar och göra folk glada. Du kan hitta Switch med Mario Kart 8 Deluxe för 279,99 € på sajten.

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe

Nintendo Switch, den perfekta julklappen

  • Kan spelas på TV eller i mobilläge
  • Två kontroller ingår som standard
  • Ett spel och en prenumeration erbjuds i detta paket

Se Switch + Mario Kart 8 Deluxe-erbjudandet på 279,99 € på Cdiscount

En konsol, ett spel och ett abonnemang till ett knockdown-pris

Det är ett oslagbart erbjudande just nu för alla som letar efter en Nintendo Switch, till jul eller till och med innan. Cdiscount erbjuder ett paket som innehåller den klassiska konsolen i sin senaste version, med bättre autonomi därför, tillsammans med Mario Kart 8 Deluxe. Men även ett 3-månaders abonnemang på Nintendo Online, tjänsten som låter dig spela online.

Allt för endast 279,99 €, vilket inte ens representerar försäljningspriset för enbart konsolen. Att veta att Mario Kart kostar runt €59 och att Nintendo Online faktureras €7,99 för 3 månader, är beräkningen mycket snabbt gjord.

Och genom att beställa nu är du säker på att få den levererad innan jul, kostnadsfritt om du väljer att hämta på ett paketuthämtningsställe.

En konsol för hela familjen, att spela överallt

Nintendo Switch har en stor fördel jämfört med PlayStation och Xbox Series S|X: du kan ta den var som helst och spela på språng tack vare den bärbara skärmen. Joy-cons som fungerar som en kontroller är fixade där och det är tack vare dem som du kan spela överallt.

Dessutom är Nintendo känt för att ha en katalog med ganska familjespel, och alla kan ha roligt där. Från familjefestspel till de mest hårda spelen för erfarna spelare, till äventyr tillgängliga för alla: det finns verkligen allt.

Och självklart kan konsolen kopplas till TV:n via dockan som gör att bilden kan sändas på storbildsskärmen. Där kan du ta bort glädje-nackdelarna för att använda som kontroller och spela från bekvämligheten av din soffa.

Spelet som tillhandahålls är Mario Kart 8 Deluxe, ett måste för konsolen. Det här är fordonstävlingar (eftersom det inte bara finns kartingar) med karaktärer från Mario-universumet, utan även Link från The Legend of Zelda. Massor av kretsar att bemästra, flera svårighetslägen, flera spellägen, föremål att kasta i ansiktet… Kort sagt tillräckligt för att spendera timmar på att ha roligt.

Slutligen tillåter den kostnadsfria 3-månadersprenumerationen flera saker. Först och främst för att spela online, i synnerhet Mario Kart 8 Deluxe för att möta spelare från hela världen. Men också till alla spel som erbjuder möjligheten. Men prenumerationen låter dig också spela retro NES och Super Nintendo-spel, samt tillgång till Tetris 99, en battle royal Tetris-version där 99 spelare tävlar om att placera sina tetrominos.

Se Switch + Mario Kart 8 Deluxe-erbjudandet på 279,99 € på Cdiscount

Relaterade Artiklar

Back to top button